Vibes in my panties

Emelia testar vibrerande trosor

Jag är igång igen! Nu senast har jag testat den här vibrerande “trosan”.

Jag trodde först att den vibrerande delen skulle ligga i trosan så att den blev som en klitorisvibrator men så var inte fallet. Den vibrerande delen ska föras in i härligheten och då sitter trosan som en smäck. Ganska söt med spetsen!

Du kan se denna trosan här >>

Det medföljer en liten fjärrkontroll som antingen du eller din sexpartner kan styra och jag gillar idén och tycker det är en rolig leksak men jag hade önskat att vibratorn liksom satt i trosan istället så att det blev en klitorisvibrator istället.
Den vibrerande delen är liten och helt rak så den kändes inte så mycket när den satt i mig och vibrationerna var inte heller speciellt starka. Trots det så är det en rolig leksak tillsammans med en sexpartner. Jag tycker ju alltid att det är spännande när jag inte själv får styra.

, Vibes in my panties

Fler trosor med vibratorTrosor med vibrator

- 10%
- 13%
- 26%
- 26%
- 10%
- 20%
- 26%
- 16%
- 21%
- 29%
- 10%
Se alla vibrerande trosor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.