Visar 1–35 av 46 resultat

Satisfyer

Satisfyer är en helt revolutionerande sexleksak

Satisfyer är så mycket mer än bara en fantastisk sexleksak. Det är faktiskt så att vi anser att det bör vara varje kvinnas, mans & pars rättighet att äga en Satisfyer produkt. Hos oss hittar du Satisfyers till låga priser. Vi levererar snabbt och alltid Fri Frakt.
- 17%
Det ursprungliga priset var: 565kr.Det nuvarande priset är: 469kr.
- 27%
Det ursprungliga priset var: 599kr.Det nuvarande priset är: 439kr.
- 29%
Det ursprungliga priset var: 395kr.Det nuvarande priset är: 279kr.
- 14%
Det ursprungliga priset var: 99kr.Det nuvarande priset är: 85kr.
649kr

Satisfyer – wellnessprodukter som ökar din sexuella tillfredställelse

Såhär i sexleksakens revolutionära ålder är det svårt att tänka sig att det en gång ansågs som genant att äga en massagestav eller vibrator. Det finns ett varumärke som sticker ut lite extra i denna massa av sexuella hjälpmedel och det är Satisfyer.

Innovativa, nytänkande och tidlösa är några av epiteten som används för att beskriva Satisfyers produkter.
En helt ny och revolutionerande Air Pulse teknologi har hjälpt miljoner kvinnor världen över att flytta fram gränserna för sin sexuella njutning. På Satisfyer hävdar man att man är helt övertygade om att alla förtjänar många och starka orgasmer.

Satisfyer är ett av de ledande varumärken som dessutom går i bräschen för sexuell wellness. Stor vikt läggs vid utvecklingen av nya produkter och noggranna tester genomförs för att säkerställa den perfekta leveransen av orgasmer. Många och djuplodande undersökningar görs med hjälp av både testpanel och kundundersökningar.

Satisfyer är en produkt för dig som vill uppleva din sexualitet fullt ut och för dig som gärna involverar partner i dina upplevelser. Här finns något för alla oavsett ålder, sexualitet eller könstillhörighet.

Flera priser med olika design- och innovationspriser talar för sig självt. 2021 är året för nästa fas av den sexuella wellness-Revolutionen: Satisfyers App-Toys är lanserade och ger dig ett helt nytt sätt att kontrollera din leksak. Vibration i takt till musik eller din partner som styr leksaken via smartphone, oavsett var du är! År 2021 är detta är inte längre science fiction, utan erotisk verklighet som har gått i uppfyllelse med Satisfyers appleksaker.