Vuxenleksaker – Alltid Fri frakt

Vuxenleksaker med stil och känsla

 

Våra nyaste vuxenleksaker

- 26%
- 26%
- 36%
- 36%
- 20%

Vuxenleksaker vi tror passar dig

Mest populära vuxenleksaker

- 53%
NYHET
- 24%

Vuxenleksaker på REA

- 13%
- 17%
- 23%
- 18%
- 29%
- 20%

Vuxenleksaker för vuxna!
Sinamatic är en svensk webshop, vår ambition är att sälja vuxenleksaker som inte bara är snygga att se på utan som även håller hög kvalitet. Vår målgrupp är kvinnor och män som vill utforska sitt sexliv och testa nya saker, antingen på egen hand eller tillsammans med en partner.
Du hittar företaget i Halmstad, vi har ingen fysisk butik utan lägger allt krut på att sälja högkvalitativa produkter online.

Vi levererar inom 1-3 dagar & betalning sker med Klarna eller Swish

vuxenleksaker billigt på sinamatic.se

 

 

Frågor & svar om Vuxenleksaker

Varför ska jag köpa vuxenleksaker?
Vuxenleksaker kan ge dig ett rikare sexliv, både med din partner & på egen hand. Det är bevisat att orgasmer leder till ökat, allmänt, välbefinnande.

Vem köper vuxenleksaker?
Alla köper vuxenleksaker, både män & kvinnor, även  par använder ofta dessa som extra krydda i sexlivet.

Vilka är de mest populära vuxenleksakerna för kvinnor?
En svår fråga att svara på, men vi ser attde flesta kvinnorna föredrar ofta Magic Wand, Dildo eller en Mr Rabbit.

Vilka är de mest populära vuxenleksakerna för män?
Även här varierar det beroende på om man har partner eller inte. Lösvagina & Fleshlight är populärt, men även penisringar köps av många män.

Vilka vuxenleksaker för par är mest populära?
Här är det parvibratorer såsom We-Vibe, Partner, Satisfyer som sticker ut. Många par använder även Bondage kit.

Hur betalar jag?
Betalning sker via Klarna eller Swish i vår kassa med säker överföring via SSL

Vad kostar frakten?
På sinamatic.se har vi fri frakt på alla beställningar.

Produktpolicy

Vi köper oftast in mindre kvantiteter av snygga, väldesignade & funktionella sexleksaker, vårt sortiment är handplockat & speciellt utvalt för att möta våra konsumenters krav.

Vår ambition är att kunna sälja sexleksaker av hög kvalitet till ett billigt pris.

Alla produkter handplockas av vår fokusgrupp som består av öppna, trevliga & glada tjejer och killar som har tillräcklig erfarenhet av sexleksaker för att vara ordentligt kräsna.
De godkänner endast det bästa!

Vuxenleksaker – Etiska riktlinjer

Vi vill förmedla en erotisk, smakfull och stilren miljö och väljer därför bort vuxenleksaker som vi anser är kränkande, kvinnoförnedrande eller diskriminerande på något sätt.

Vi vill att alla våra vuxenleksaker ska tilltala våra tilltänkta konsumenter och Ni kommer därför aldrig att hitta porrfilm eller smaklösa underkläder på vår hemsida.

Om du upplever att vi inte uppfyller detta är du välkommen att kontakta oss på info@sinamatic.se

Kundpolicy

Vårt mål är att ha nöjda kunder samtidigt som vi inser att vi är mänskliga och därför kan göra misstag. Därför vill vi kunna erbjuda en snabb & effektiv kundservice som är lyhörd för just dina önskemål och som snabbt rättar till de misstag som kan uppstå.

Du som kund är alltid i fokus och vi kommer alltid att lyssna på dina åsikter.

Utan dig är vi inte ett företag.

Historien bakom sinamatic.se

Sommaren 1999 reste vi runt i USA i en bil och såg hela västkusten, ambitionen var egentligen att bara resa.
Vi bodde i denna bilen i 3 månader.

Ett av stoppen på vägen var Los Angeles och vi valde denna gången att parkera bilen på Hollywood Boulevard för just den nattens övernattning.

På Hollywood Boulevard hade precis Hustler öppnat en av sina första stora butiker och vi parkerade rakt utanför denna. På denna tiden var porrbutiker hemma i Sverige mörka krypin med övertäckta fönster och “diskreta” entréer där män i långa rockar kunde smita in med hatten nerdragen över ansiktet för att inte bli igenkända.

Här hade vi däremot en butik för vuxenleksaker som gjorde precis tvärtom, butiken hade stora skyltfönster med produkterna skyltade på ett smakfullt och elegant sätt, lokalen var målad helt i vitt och Hustlers logo satt, upplyst, över hela fasaden. När man kom in i butiken var produkterna snyggt exponerade i montrar, på hyllor och överallt i lokalen, men på ett tilltalande sätt.

En del av butiken var tidningskiosk och även cafédel med både “normala” tidningar och mer vågade publikationer. Här fikade folk, bläddrade i tidningar, kollade på vuxenleksaker både i grupper och ensamma. Stämningen var öppen, glad och hela stället utstrålade en känsla av “kom in, vi ska se till att du trivs!” och trivdes, det gjore folk, butiken var smällfull, hela tiden!

Kunderna handlade, helt utan att skämmas, leksaker, underkläder och allt möjligt över disk.

Denna känslan vill vi fånga med sinamatic.se, det ska vara snyggt, rent, tilltalande och känslan ska vara elegant, inte sunkig, vuxenleksaker ska vara lyx & glamour!

Vi hoppas att du tycker vi har fångat denna och att vi levererar vår ambition samt att du gillar de produkter vi säljer!

Vuxenleksaker billigt på Sinamatic.se