Perky nipples

Emelia testar nipple suckers

Styva bröstvårtor kan vara något av de finaste jag vet på kvinnor. Jag tycker det är jättevackert.
En del har mycket känsel och lätt att få dem styva, andra inte.
De här rackarna suger sig fast på bröstvårtorna och gör dem mycket känsliga och får dem att verkligen sticka ut när de tas bort efter en stund!

Dessa ökade verkligen känseln på mina bröstvårtor. Ett tips är att låta din sexpartner smeka dem med en fjäder efter att du använt dessa, det gjorde min och det var jätteskönt!

För att få dem på plats så kramar du toppen (bollen), sätter den mot bröstvårtan och släpper. Det går att justera hur hårt de ska sitta genom lättare/hårdare tryck på bollen. Jag kramade ihop bollen helt och då kändes det kan jag lova! De här sätter sig fast ordentligt med ett hårt sug. De är dock inte så snygga att bära, det ser ganska knäppt ut haha!

Jag testade att använda lite vattenbaserat glidmedel runt kanterna och det var skönare tyckte jag. När du ska ta av dig dem så krama bollen så släpper trycket. Jag rekommenderar inte att dra bort dem eftersom de är ganska hårda i materialet.

Visst är de söta?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.