G-punktstav

Test av G-punkt dildo

Det här med G-punkten kan vara svårt.

Den är lätt att hitta men svårt att få beröringen att vara behaglig och skön och ännu svårare att få orgasm. Jag har testat många g-punktstavar och det kan ta tid och övning innan en hittar ett sätt som känns skönt.

Här testar jag en Grace – G spot Vibe

Den här är liten och lätt att använda och hålla i. Den har olika vibrationsmönster och hastigheter och vibrationerna är väldigt starka. Jag började utan vibrationerna först för att hitta ett sätt som var skönt och behagligt. När jag tyckte det var skönt så satte jag igång den och eftersom vibrationerna är så hårda så fick jag backa lite och inte trycka så hårt.

Det var skönt men jag föredrar nog utan vibrationer. För mig är det lätt att vänja mig vid onaturlig stimulering om jag använder det för ofta och då blir det svårare i längden att få det skönt utan tex vibrationer. Därför försöker jag att iallafall börja så naturligt som möjligt så att jag lär känna min fitta, vilka punkter som känns extra sköna och lära mig att få orgasm på “egen hand”.

Men detta är absolut en bra vuxenleksak som jag kommer hålla kär. 

Den här leksaken kan också användas på klittan vilket är perfa!
Den laddas via usb vilket är suveränt så en slipper hålla koll på batterier.

Den kommer med en fin påse att förvara den i 🙂

G - punktsstavar

- 55%
- 51%
- 16%
- 50%
- 27%
Se alla G -punktsstavar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.