Sexiga underkläder – här hittar du underkläder som får dig att känna dig sexig, lite mer utmanande och helt enkelt oemotståndlig.
Vi har ett bra urval av underkläder med stil, elegans och som ger den där härliga, lite lyxigare känslan.

Det är en fantastisk känsla att sätta på sig sexiga underkläder för att överraska sin partner.

Vi vill leverera sexiga underkläder som korsetter, raffset, bh, trosor, stayups, nylonstrumpor & färdiga underklädesset som gör att man känner sig lite extra fin när man tar på sig dem. För oss är det viktigt att sälja smakfulla plagg som är tilltalande på rätt sätt.
Elegans, lyx och den där extra känslan som vi tycker sexiga underkläder ska förmedla är väldigt viktigt när vi väljer ut vilka plagg vi vill ha i vårt sortiment.

Vi väljer endast märken som är kända för högsta kvalitet och elegans.

Det som är gemensamt för alla plaggen är att de är på ett eller annat sätt avslöjande och därför kommer även produktbilderna att förmedla detta, det är inte vår avsikt att visa nakna kroppar men för att göra plaggen rättvisa kommer ändå vissa bilder på vår sida att vara avslöjande och vi hoppas att du som besökare inte tar illa vid dig av detta.

Vi hoppas att du ska gilla de sexiga underkläder vi har i lager.

Beställning & betalning sker säkert online och beställningar som lagts innan kl 12.00 kommer att skickas samma dag.
Vi använder PostNord för att leverera paket och normalt bör du ha dina varor inom 1-2 arbetsdagar.

Krav på varor som returneras

Vi har krav på varors tillstånd vid retur eller byten. Kraven syftar till att garantera minst samma säkerhet på att du som kund får en oanvänd vara som när du handlar i en fysisk butik.

Läs mer i våra köpvillkor

Sexiga Underkläder på Sinamatic.se