Sexleksaker vi tror du gillar

Våra hetaste erbjudande

- 18%
- 26%
- 21%
- 35%
Sext toys online, köp billigt på Sinamatic.se
Sex toys för Bondage & BDSM

På Sinamatic köper du billiga sex toys
Vi erbjuder de mest populära sex toysen ifrån kända tillverkare, allt för att du ska veta att våra produkter håller högsta kvalitet. Självklart har vi snabb & diskret leverans.

Få ett bättre sexliv

Sinamatic är en svensk webshop, vår ambition är att sälja sex toys & underkläder som inte bara är snygga att se på utan som även håller hög kvalitet. Vår målgrupp är kvinnor och män som vill utforska och berika sitt sexliv och testa nya saker, antingen på egen hand eller tillsammans med en partner.
Du hittar företaget i Halmstad, vi har ingen fysisk butik utan lägger allt krut på att sälja högkvalitativa produkter online.

Lyx & funktion i kombination

En onlinebutik som lägger lika stor vikt vid design som funktion, sex toys som du lika gärna kan ha framme som dekoration istället för liggande i byrålådan.

Vi arbetar endast med kända, kvalitetsmedvetna varumärken och vi letar hela tiden efter nya, spännande produkter som levererar den där extra, speciella känslan av välbefinnande.

När det gäller leverantörer har vi valt att uteslutande arbeta med kända varumärken och vår uppfattning är att du som konsument har blivit mer medveten om just varumärken även när det gäller varumärken och tillverkare.
Många tillverkare satsar på design och segmentet lyxiga sextoys har ökat markant. En av pionjärerna här är svenska LELO. Bland våra övriga varumärken kan ni hitta artiklar ifrån Pipedream, We vibe, Fleshlight, OVO, Tenga, Fifty Shades of Grey, Dorcel och även en massa andra lyxiga varumärken.

Vi kan det här med män & onani

har Fleshlight länge varit marknadsledande. Kort och gott ser detta ut som en ficklampa eller termos med en reproduktion av en vagina inuti. Intressant trivia: Fleshlight uppfanns redan på 90 talet av en före detta polis och blev på väldigt kort tid synonymt med sex toys för män. Idag säljs Fleshlight i oerhörda volymer över hela världen och man kommer ständigt ut med nya produkter, variationer och avgjutningar av kända XXX skådespelares mer intima delar. Idag finns det möjlighet att köpa en massa tillval/ tillbehör till Fleshlights produkter och även om det finns både Fleshlight dildos och glidmedel så är det lösfitta som satt företaget på kartan. Här hittar du sexleksaker för män

Några av våra leverantörer

Pipedream är ett företag med en fantastisk mångfald, de har ett flertal olika serier såsom Ceramix, Basix, Icicles, Fetish Fantasy etc. Här kan du hitta allt ifrån Glasdildos till en stor dong av gummi med sugkopp, kanske vill du ha en dildo i metall? Pipedream har det!
Är man mer sugen på  leksaker för bondage & BDSM så finns Fetish Fantasy som är en väldigt bred serie med egna underserier, här hittar du ballgag, piska, handbojor, fotbojor och allt annat du kan behöva för lite hårdare lekar. Självklart har Pipedream även en serie med väldigt snygga buttplug i olika material

We-Vibe är den ultimata sexleksaken för par och den syntes först på marknaden för några år sedan. Denna sexleksak för par har sedan fått en mängd nya utföranden & versioner och den senaste är We-Vibe 4 som är den sexleksak du kan styra via en app i din smartphone. We-Vibe är verkligen en pangsuccé just som sexleksak för par men den fungerar faktiskt även lika bra på egen hand då den stimulerar både G-punkten & klitoris

Bakgrund & historia

Att använda dildos & massagestavar är ingen nyhet utan fanns redan för 28000år sedan, det var då en dildo gjord i sten (såklart) och man har även hittat gamla kinesiska dildos som är sedan 12 000 före kristus, dessa är tillverkade i brons. Grekerna var självklart inte sämre utan de var väldigt snabba att måla dildos på både väggar och andra underlag. Så sex toysens historia är gedigen även om de varit förknippade med både skam och tabun genom historien.
Inte minst har kyrkan och då framförallt kristendomen hjälpt till att tabu/ skambelägga användandet och detta gjorde även att synen på sexualitet blev väldigt trångsynt. Så man använde helt enkelt dessa leksa bakom stängda dörrar och när man var alldeles ensam, parleksaker var inget man hade uppfunnit ännu.

Detta hindrade dock inte sextoyens historia

På 1500 talet började det dyka upp ett flertal dildos i Europa och i övriga världen låg man mycket längre fram, där hade man redan tagit fram både knipkulor & penisringar. Under 1800 talet exploderade dock utveckligen av sex toys och sexmaskiner, vibrator uppfanns.
Dildos var något doktorn började ordinera vid ett tillstånd som man allmänt kallade Kvinnlig hysteri. På 1900 talet dök de första tillverkade i gummi upp, man började även experimentera med andra material och som du själv kans e har utvecklingen sedan dess gått explosionsartat framåt, idag finns det material som lätt förväxlas med mänsklig hud ( Cyberskin ) och sexleksaken har idag en plats i var kvinnas (och mans) hem. Böcker & filmer som Fifty Shades of Grey har gjort att man nu ser sexleksaken som en del av vardagen och det är snarare ovanligt att inte äga eller ha minst testat en sexleksak, sedan är det självklart upp till var och en vilket förhållningssätt man har till just sexleksaken. Med andra ord så finns det inte längre någon anledning att skämmas.

Njut av en lyxig & pikant shoppingupplevelse hos oss.

Läs mer om vuxenleksaker här >>