16 spännande onanitips för kvinnor

Fun fact: 14 Maj är internationella Onanidagen (International Masturbation Day)

Japp, det är faktiskt helt sant!
För att fira denna magiska dag har jag samlat ihop 15 spännande onanitips för Er kvinnor.
Du har säkerligen provat någon eller några av dessa men jag hoppas att du kan hitta lite inspiration ändå!

 1. Använd glidmedel
  More is more gäller här. Enligt studier gör glidmedel det lättare för över 50% av alla kvinnor att komma!
 2. Inkluderar dina tjejer i leken
  en liten hemlighet: Nipplegasm finns faktiskt! Så inkludera dina bröst, jag lovar att du kommer att bli överraskad!
 3. Investera i en sexleksak
  Du har säkerligen hört talas om den numer ökända Mr Rabbit men har du även hört talas om vakuumvibratorn? Nej, jag trodde väl inte det! Kolla in dessa helt galna vakuumvibratorer (exempelvis satisfyer)som kommer att få dig att komma innan du ens tänkt tanken! Kort och gott kommer de att ge din orgasm orgasm!
 4. Eller två  leksaker…
  Varför nöja sig med en leksak när alla goda ting är två? Varför inte även investera i en härlig buttplug som du kan använda samtidigt som klittan får sitt?
 5. Fixa till ditt sovrum
  Städa upp, tänd lite ljus och se till att komma i rätt mood. Det är svårt att känna sig sexig när allt är stökigt och det ligger gammal tvätt överallt och kanske gårdagens kinamatskartong.
 6. Lååååångsamt…
  Snabbisar är väldigt trevliga – men de allra bästa orgasmerna är de som man får vänta på har jag lärt mig. Precis när du är på väg att komma så slutar du, andas och börja saaaaakta om. När du till slut inte klarar av mer så  garanterar jag dig att du kommer att se änglar!
 7. Glöm inte din G-punkt!
  Det är inte bara klitoris som behöver uppmärksamhet, även din G-punkt mår väldigt bra av lite extra kärlek och wow vad jag kommer när jag stimulerar min g-punkt
 8. Eller testa båda och…
  Sa någon blandad orgasm? Japp, det är 1 av 4 sorters orgasm som vi kvinnor kan få, G-punkts och klitoris orgasm samtidigt? JA TACK!
 9. Titta på  porr
  Jadå , det är bara fejk alltihop, men rätt filmklipp kan vara väldigt trevligt att se på. Du kan dessutom scrolla precis dit du vill!
 10. Läs något erotiskt
  det finns en anledning till varför Fifty Shades of grey blev en bästsäljare….
 11. Använd knipkulor
  Att träna med knipkulor på egen hand kommer att ge dig e mest intensiva orgasmerna ever – och vem vill inte ha det?
 12. Sluta inte efter en…
  Multipla orgasmer är en av de bästa sakerna med att vara kvinna! Ge dig själv en applåd och njut av att vara välsignad med denna gåva!
 13. Testa olika positioner
  Likväl som du experimenterar med olika ställningar ihop med din partner så kan du göra det på egen hand. Doggystyle på egen hand är amaaaaazing!
 14. Flytta in i badrummet...
  Är det bara jag eller finns det något underbart upphetsande med att vara “smutsig” på ett rent ställe? Plus att varmt vatten känns fantastiskt alltid och överallt på kroppen. Ett duschmunstycke kan vara källa till oändlig njutning!
 15. Variera rörelserna
  Gnugga, massera, reta, blås eller bara lek försiktigt. Tryck olika hårt med handen eller rör din sexleksak i nya mönster och områden för att hitta din perfekta orgasm
 16. Onanera oftare!
  I studier säger kvinnor att de i snitt onanerar en gång i veckan, jag tycker vi är värda mer! Att onanera KAN faktiskt ibland vara bättre än sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.