Sex utomhus – en Guide

Sex utomhus - en guide | Sinamatic.se, sexiga underkläder & sexleksaker online

Att utforska världen ihop med sin partner är ett fantastiskt sätt att komma närmare varandra.
Det kommer att hjälpa er att skapa minnen som varar hela livet samtidigt som det även hjälper Er att slappna av och stänga ute världen runtomkring er.

Att vara utomhus inbjuder till en mängd olika aktiviteter och nu talar jag inte bara om hiking, fiske och klättring. Även sex utomhus borde självklart vara en del av den naturliga agendan för alla äventyrliga par. Vad kan vara bättre än att utforska din partner samtidigt som du utforskar okända utomhusmiljöer?

Vare sig sex utomhus är en fantasi eller något du gjort ofta innan

– så tror jag att du hittar några tps här som kan göra upplevelsen ännu mer angenäm.
För ärligt talat, att upptäcka att en klunga scouter står och tittar på , eller att få sand på ställen där sand absolut inte hör hemma kan verkligen vara stämningsdödare, oavsett hur kåta ni var från början.

Med denna guiden till sex utomhus

– kan du förhoppningsvis lära dig en del saker som gör att ni tillsammans kommer att älska naturen ännu mer!

Planering är nyckeln till framgång.

Även om det är en solklar stämningsdödare att planera alla detaljerna kring ert romantiska & spontana ögonblick utomhus så är det alltid en bra idé att vara förberedd OM lusten och ögonblicket dyker upp.

Sex utomhus - en guide | Sinamatic.se, sexiga underkläder & sexleksaker online

Platser för sex utomhus – prata igenom dessa

Prata igenom vilka platser som tänder oer och som ni fantiserar om att ha sex på.
Vilken tid på dagen är bäst för dessa platser tror ni?
Vad behöver ni packa ner i väskan för att underlätta sex utomhus? (insektsmedel, glidmedel, kondomer, vatten eller kanske snacks till “efter sex mys”)

Ingen annan ska behöva se saker de inte vill se…

Även här bör ni prata igenom vad som tänder er och vad ni fantiserar om.
Vill ni ha sex i skogen och bryr er inte om ifall djuren blir rädda?
Vill ni ha en avskild plats, nattetid, utomhus under stjärnorna?
Vill ni ha vanligt vaniljsex eller något mer kinky?
Högljutt sex eller den lite mer tystare sorten?
Vill ni ha publik eller vill ni vara ensamma?

Sex utomhus - en guide | Sinamatic.se, sexiga underkläder & sexleksaker online

Oavsett vad som tänder er så bör ni prata igenom det, högljutt sex på en familjecamping kan garanterat väcka anstöt och detsamma om du binder fast din partner bredvid ett promenadstråk. Om inte platsen är uttalat riktad emot folk som vill ha sex utomhus eller se andra ha sex utomhus så bör ni vara väldigt försiktiga med liknande aktiviteter.

Dress for success – välj rätt kläder för sex utomhus.

Ifall du har tagit på dig en massa kläder eller har valt kläder som är svåra att ta av – tex en tight spandex dräkt eller fiskarbyxor med långkalsonger. Så kommer detta att påverka stämningen och även begränsa möjligheterna en hel del.

Tänk lätt att ta av eller lätt att dra åt sidan så har du kommit ett stort steg närmre en lyckad utomhusupplevelse. Lika viktigt är att dessa plagg går snabbt & enkelt att sätta på sig om det plötsligt finns behov för detta (oönskat sällskap tex)

Rätt ställning är nyckeln till framgång

Eftersom de flesta inte har tillfälle att ha sex utomhus så ofta som de förmodligen önskar så kanske man inte har full koll på vilka ställningar som funkar bäst heller. Viktigast är såklart att göra det som känns naturligt och bekvämt. Trivs du med att rida – lägg ut en filt på marken eller vänta tills ni är tillbaka i tältet. Gillar du att stå upp och bli tagen bakrifrån – håll utkik efter träd eller föremål som äg höga nog att greppa tag runt samtidigt som de ger dig bra skydd för oönskade blickar. Det är även en toppenbra idé att kolla att dessa föremål är kraftiga nog att klara er kroppsvikt samt att där inte finns en myrstack under…

Så, ge er nu ut och ha fantastisk sex utomhus!

Lite inspiration ifrån läsare som haft sex utomhus

På en campingsemester så bestämde vi oss för en nattlig promenad i ett varmt sommarregn. Det slutade med att jag blev tagen bakifrån emot ett träd samtidigt som regnet öste ner. Det är något speciellt med att vara nakna tillsammans i ett ösregn…
– Karin E

 

Vi gjorde det en stjärnklar natt på  en äng, mitt i sommaren. Det var lite kyligt för årstiden så vi fick jobba extra hårt för att hålla värmen.
– John

 

Vi gjorde det på trampolinen vid poolen, i mina svärföräldrars hus (de var inte hemma) perfekt med den extra svikten som hjälp!
– Fatima

 

Jag och min man hade sex i en park, mitt i natten, samtidigt som det var en konsert bara en bit bort – den långa kjolen jag hade på  mig gjorde det hela så  mycket enklare!
– Vera

 

Vi gjorde det på en jetski, mitt i en sjö – vem som helst kunde ha sett oss, det gjorde inte det hela mindre spännande!
– Anders

 

Sista gången vi hade sex utomhus förra sommaren var på en solstol, i vår trädgård, det är inte det minsta avskilt och vi kunde enkelt ha blivit påkomna. Det var fantastiskt!
– Elisabeth

 

Jag och min killkompis hängde på vår bakgård, mitt i sommaren, sent på natten. Vi hade druckit en del vin, han satt med bar överkropp och var bara så  läcker! Jag kysste honom och det slutade med att vi hade sex på motorhuven på en av bilarna som stod på innergården. Det var helt amazing! Hoppas vi inte repade bilen…
– Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.