Vuxenleksak – att välja sin första…

Såhär väljer du din första sexleksak

När du köper din första sexleksak, kommer din budget förmodligen att vara en av de största faktorerna i valet av den perfekta sexleksaken. Billigare vuxenleksaker är ett bra sätt att experimentera , men att bara köpa det billigaste utan att tänka på om det är rätt för dig kan leda till besvikelse. Kom ihåg att titta på recensioner likaväl som priset.

Men är lyxigare sexleksaker som tex. Tiger ifrån Fun Factory verkligen värda den extra kostnaden?
De är gjorda av material med högre kvalitet, de kommer att hålla en längre tid och de är oftast laddningsbara så att du kan ta igen kostnaden för batterier. Men det är klokt att veta vad du vill uppnå innan du lägger ut pengar på en dyr leksak som kommer att vara med dig för lång tid. Ett tips för att hjälpa dig att välja den bästa sexleksaken för par eller för dig, första gången.

Kolla detaljerna för din sexleksak noga

När du hittat en sexleksak som kittlar din fantasi, och din budget, kolla då detaljerna på produktsidan noga.

Storlek

Exakt hur stor är sexleksak du är intresserad av? Ännu viktigare, hur stor del av den totala storleken är införbar? Hur grov är sexleksaken? (detta mäts på det ställe där den är grövst) Är detta en bekväm storlek för dig tror du?

Känsla

En sexleksak kan se solid ut på bild men i själva verket är den en väldigt flexibel kompis, är det detta du är ute efter? Kolla noga detaljerna och försök avgöra om detta är något som kan vara skönt för just dig.

Detaljer

Här har du de tekniska specifikationerna för sexleksaken, vilka batterier kräver den? Är den uppladdningsbar? Är den vattentät så du kan ta med den i badet? Vilka vibrationsmönster finns? Alla dessa frågor och lite till får du svar på här.

Vi hoppas att denna guide hjälpt dig i valet av din första sexleksak

Och hoppas att du beställer en sexkleksak från sinamatic!

Vi har ett stort sortiment, exempelvis Fleshlight så vi är helt säkra på att du hittar något du gillar.

Sexleksaker med & utan vibrator

- 44%
- 58%
- 19%
- 37%
- 43%
- 43%
- 43%
- 45%
- 40%
335kr
- 30%
553kr
- 33%
- 27%
- 57%
- 54%
- 43%
- 41%
KOLLA IN!
- 44%
- 40%
KOLLA IN!
- 34%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.