Visar alla 21 resultat

RealRock dildo

De flesta älskar en RealRock dildo

Realrock levererar rejäla dildos, löskukar eller vad du önskar kalla det. Här hittar du ett härligt urval av naturtrogna produkter ifrån detta välkända varumärke. Man har fokuserat på naturtrogna, grövre dildos med markerade ollon. Du hittar hudfärgade, svarta och bruna Realrock dildos i vårt sortiment.
- 22%
545kr
- 25%
- 29%

Välj din favorit RealRock Dildo

De flesta produkterna har kraftiga sugkoppar i basen som gör att du kan fästa dem på plana ytor. Sugkoppen är stark och klarar de hårdaste lekarna. Fäst din Realrock på kaklet i badrummet, ett parkettgolv eller kanske en stol?
Det finns inga gränser för hur du ska använda den. Bara din fantasi.

Du kan välja mellan en rad olika produkter i vårt stora sortiment. Vill du ha en hudfärgad, svart eller kanske brun älskare? Det finns dubbel varianter och det finns även transparenta för de som vill ha en mer visuell upplevelse.

 

När du väljer Realrock så väljer du även kvalitet. 

Alla produkter är tillverkade av högkvalitativt, medicinskt silikon. Väljer du en Realrock med vibrator så är denna kraftfull och motorn sitter i toppen för maximal stimulans. 
Känn dig helt trygg med att få en produkt av högsta kvalitet och saknar du någon Realrock produkt i vårt sortiment kan du kontakta kundtjänst, vi kan alltid beställa hem det du saknar!

Realrock dildo på sinamatic.se