Trosor med vibrator & Fjärrkontroll – spänning i vardagen

Trososr med vibrator & fjärrkontroll

För dig som ännu inte upplevt spänningen med ett par trosor med vibrator & fjärrkontroll, hittar du här en guide till upplevelsen, i detalj.

Liten och diskret, en vibrator med fjärrkontroll är en kula eller äggformad sexleksak som kommer med sin egen, separata styrenhet.

Trosor med fjärrkontroll

- 21%
- 26%
- 26%
- 26%
- 17%
- 16%
- 16%

Hustlers trosor med vibrator & fjärrkontroll, är gjorda för att bäras precis som vanliga trosor med det lilla tillägget att de även har en kraftfull vibrator inbyggda.

Buttplug i silikon med fjärrkontroll, vattentätVill du ha lite mer penetrerande upplevelser kan en buttplugg med fjärrkontroll kanske vara mer passande för dig?

Väl på plats är fjärrkontrollen påslagen och kan ändra hastigheter och vibrationsmönster med ett enda klick.

De flesta fjärrstyrda vibratorer har en räckvidd på över 10 meter, vilket gör dem perfekta för parlekar eller för att använda i mer offentliga sammanhang.

Nästan ljudlösa, dessa vibratorer kan användas hemma eller när du är ute ibland folk – och ingen kommer att märka det (om de inte undrar varför du ler så mystiskt). Vibrationerna kommer inte att höras i sorlet på en stormarknad eller restaurang vilket gör det som upplagt att lämna över kontrollen till din partner på en bar eller nattklubb!

We-Vibe Classic en vibrator för parFenomenala We-Vibe har tex. har en räckvidd på 12 meter, vilket innebär att han kan vara i baren och bokstavligt leverera en  ”Screaming Orgasm” samtidigt som du är på dansgolvet och har en alldeles egen upplevelse.

Leksaker med fjärrkontroll är oerhört mångsidiga och går lika bra att använda ensam som med din partner. De går precis lika bra att njuta av i hemmets lugna vrå som ute ibland folk.

Om du har sett ”The Ugly Truth” så vet du hur trosor med vibrator & fjärrkontroll fungerar! De har helt enkelt en vibrator inbyggd i grenen som vilar mot din klitoris, de är dessutom snygga och perfekta för diskreta lekar. Glöm sladdar, pärlor och Trosor med vibrator & fjärrkontrollallt vad det heter, njut av vibrationerna direkt i dina underkläder. Vi rekommenderar Hustlers snygga Lace-Up trosor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.