Hur berättar att man vill testa något kinky?

ur berättar man att man vill testa något

Till att börja med så kan något kinky vara ett väldigt brett begrepp. För vissa par kan det vara att introducera en vuxenleksak, för andra en ny ställning och för något tredje par att testa mer avancerad BDSM.

Det kan upplevas jobbigt att prata om sex även för par som varit ihop länge. Oavsett sexuella referensramar som par finns det några sätt att ta upp ämnet på ett enklare sätt. Att våga ta första steget kan också öppna upp för ett helt nytt sexliv. Här kommer fyra tips som kan hjälpa till på traven när det är dags att ta upp ämnet.

1. Att förbereda sig och hitta lämplig tidpunkt

Att hoppa på sin partner i morgonstressen för att berätta att man fantiserar om BDSM samtidigt som hunden vill ut på promenad och chefen ringer är ingen lämplig tidpunkt. Det bästa är också att först öva vad man vill säga och försöka vara ganska specifik.

Det finns olika tillfällen när det är lämpligare att prata med varandra om kinky sex. En tidpunkt är när det börjar hetta till och då viska i partnerns öra vad man fantiserar om. Ett annat sätt är att skapa en romantisk stämning och avslöja sina passioner under kvällen.

2.Istället för att presentera en kink-presentera en dröm

Det går att närma sig frågan utan att presentera det som en kink. Istället berätta för sin partner om en erotisk dröm man haft under natten. Genom att återge detaljer går det att skapa en situation som öppnar upp för frågan om att testa.

Beroende på prefensen går det även att hitta någon spelfilm som tar upp ämnet och visa intresse för att prova det som spelas upp. Det går även att köpa exempelvis ett vuxenspel som har temat för kinken.

3.Låt partnern ta ställning utan krav eller irritation

Vad som anses vara riktigt sex eller vad som är accepterat sexuellt varierar stort mellan olika personer. Därför är det viktigt att inte ställa krav om partner kanske inte nappar i början eller visa sin besvikelse tydligt. Genom att ge partnern tid att känna efter är chansen större att det väcks en nyfikenhet. Det är även viktigt att svara på frågor och funderingar, framför allt om det kan uppfattas som riktigt kinky. Vill partnern inte alls är det viktigt att respektera det, är personen obekväm är det bättre att släppa frågan helt.

4.Lyssna på partners kinky tankar

När en part i förhållandet öppnar upp och berättar om sina tankar finns det chans att den andre öppnar upp. I bästa fall är det samma kinks och magin i sovrummet når alla höjder. Även om en part är med på den andres preferenser innebär det inte att någon ska känna sig tvingad till att testa något. Det går att säga nej fast partnern sagt ja. I ett förhållande är det bra att vara öppna och ärliga mot varandra. Att behöva dölja något som tänder en person väldigt mycket kan vara riktigt jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.