Utmana varandra sexuellt-det här bör ni prova

Utmana varandra sexuellt-det här bör ni prova

Står sexlivet lite stilla eller bara sugen på att testa lite nya utmaningar tillsammans? Då kan ni utmana varandra sexuellt. Sexlivet kan gärna bli lite monotont efter ett tag och det finns många sätt att piffa upp det. Genom sexuella utmaningar kan ni hitta nya saker som tänder er och väcka sexlusten till liv. Här kommer fyra förslag på utmaningar som tänder gnistan.

1.Skriv lappar till varandra

Här finns det utrymme för att skriva det ni inte riktigt vågar säga högt. Börja med att skriva tre lappar till den andre med sexställningar du vill testa, det kan även vara ställen att ha sex på eller testa en sexleksak tillsammans. När ni bytt lappar med varandra får ni läsa upp det högt för den andre, sen kan ni dra lott om vilken lapp som ska gälla första gången. Samtycke är viktigt och det är helt ok att säga nej om något inte känns riktigt bra. Lapparna kan även sparas så den andre får dra en lapp med förslag när det är dags för sex.

2.Köp utmanande sexspel

Det finns många olika varianter och nivåer på spel med sexuella utmaningar. Det finns roliga spel som ”Sanning och konsekvens” där ni inte bara lär känna varandra bättre utan ni får sexuella utmaningar att testa. Testa spel med inspiration från Karma Sutra eller tärningar som visar vad ni ska göra med varandra. Sexspel är bra om det är svårt att få igång fantasin.

3.Slå vad om sex

Precis som det går att spela om vem som ska diska går det att slå vad om vem som ska göra vad. Här kan det vara sexställningar, oralsex, testa bondage sexleksaker eller ha sex i bilen. Fantasin är fri men tänk på att göra upp innan om saker ni absolut inte vill göra. Bara det blir i sig en utmaning att säga vad man inte vill göra. Samtidigt är det bra att våga testa gränserna lite och lära känna varandra på nytt.

4.Berätta för den andre vad den ska göra

Låt den andra bli som en sexrobot, den ska utföra de du säger du vill ha sexuellt. Partnern ska inte att ha någon som helst egen vilja. Här finns gott om utrymme att våga säga hur oralsex ska gå till, när det är dags att penetrera om viljan finns eller testa nya ställningar och sexleksaker. Det går också att växla roller genom att sätta en timer, genom turas om att vara robot i fem minuter var för att bägge ska få utlopp för sin vilja och det blir mer utmanande efter hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.