Håll sexlivet hett även som gift- sex tips som fungerar

Håll sexlivet hett även som gift- sex tips som fungerar

Att hålla sexlivet levande i en längre relation kan vara en utmaning. Hitta den där sensuella och sexiga känslan kan kräva lite arbete men det är det värt. Ett hett sexliv är mer än bara samlag, det handlar om närhet och ta hand om varandra.

Genom att kunna bevara känslan av omtanke för varandra blir det lättare att även få ett hett sexliv som gift. Här listas sex knep som fungerar får att hålla sexlivet hett som gift.

1.Glöm inte röra vid varandra

Samlag är inte allt, den fysiska närheten med kyssar och kramar lägger grunden till ett hetare sexliv. Låt kyssar, smekningar och fysisk närhet inte bli synonymt med att det är dags för att ha samlag.

2.Sex behöver inte vara perfekt

Par som inte ställer krav på att allt ska vara perfekt har sex oftare. Låt det bli en snabbis utan krav på sexiga underkläder, tända ljus och romantisk inramning. Våga släppa kraven på dig själv men även på din partner. En snabbis kan vara nog så tändande och väcka lusten efter mer.

3.Unna er tid tillsammans

Precis som sex inte behöver vara perfekt kan det göra susen att unna sig tid till varandra, riktig kvalitetstid. Boka in en gång i månaden som ni gör något bara ni två tillsammans. Lägg undan mobilen och annat som kan distrahera, försök bara ägna er åt varandra. Ögonkontakt är viktigt för att känna samhörighet och även att bara kramas.

4.Experimentera med sex

Det är lätt att hamna i slentriansex, samma ställning och samma förspel. Genom att testa nya ställningar, våga prova sexleksaker tillsammans och kanske till och med rollspel går det att få en nytändning i förhållandet. Utforska varandras tankar och utmana varandra sexuellt.

5.Låt vardagen bli lite mer passionerad

Lusten kommer inte alltid av sig själv, vardagen är inte alltid direkt inbjudande till passion och sex. Det går att göra vardagen mer sensuell och passionerad genom att exempelvis skicka lite sexiga meddelanden. Berätta för varandra vad ni skulle vilja göra och skicka erotiska förslag. Även om det inte leder direkt till sex varje dag väcks passionen igen.

6.Kvinnor har inte alltid lätt att komma

Kvinnor får sällan orgasm av endast penetrerande sex. Därför kan det vara bra att låta förspel ta sin tid så kvinnan blir riktigt våt, en annan aspekt är att stimulera klitoris vid penetration. Det går att göra med fingrar, tunga eller använda en klitorisvibrator som gör det lättare att komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.