Så får du större stånd

Få större stånd och penis

Så får du större stånd som håller längre

Har du en kuk kommer du troligen någon gång att uppleva erektionsproblem av något slag. Det är inget konstigt utan helt naturligt och beror ofta på att du känner dig stressad i en viss situation. Samtidigt drömmer många om att kunna hålla sig lite längre och få ett kraftigare stånd. Här få du några tips på hur du får drömståndet, för skönt sex gör livet roligare.

Ta hjälp av sexleksaker för hårdare stånd

  1. Penispump gör att du får större stånd som håller längre. Penispump passar lika bra om du har problem med erektionen då och då eller om du bara vill ha sex lite längre. Många som har lite mindre penis upplever också att ståndet blir större och de kan tränga djupare in vid penetrerande sex när det tar hjälp av en pump. När du köper en vakuumpump ska du tänka på att kontrollera storleken. Det finns många olika storlekar så du hittar garanterat en som passar. Var noga med att följa instruktionerna som medföljer och glöm inte, njut!
  2. Kukring i kombination med penispump eller utan. Penisring hjälper dig att hålla ståndet och du får också ett kraftigare stånd. Utbudet är enormt när det kommer till storlekar och funktioner. Du hittar penisringar som vibrerar vilket är en höjdare om du har sex med någon som har klitoris.
  3. Krämer som ökar blodcirkulationen eller fördröjer utlösningen. Det finns olika typer av krämer för större stånd som har olika funktion. Vissa hjälper till så du får ökad känsel och ökar blodcirkulationen, andra hjälper till att fördröja utlösningen. Testa dig fram och hitta den som hjälper dig bäst för att hålla ståndet. Tänk på att vissa krämer måste verka en stund innan de ger resultat och köp bara krämer från seriösa aktörer.

Andra knep för ett hårdare stånd

Förutom hjälpmedel som ser till att du får hårdare stånd och hjälper dig att hålla dig längre finns det andra knep. Eftersom ståndet är beroende av blodcirkulationen kan träning hjälpa till. Genom att motionera ökar du blodcirkulationen och du orkar också ha sex längre stunder.

Alkohol och tobak påverkar blodcirkulationen. Genom att minska ditt intag av nikotin eller sluta helt kan du få hårdare stånd. Det tar lite tid innan du märker skillnad då blodkärlen dragits ihop på grund av tobaken. Många märker skillnad genom att bara dra ned på tobaksanvändningen. Alkohol är som bekant inte ståndets bästa vän, så innan sex kan det vara bra att avstå från alkohol för hårdare erektion.

Har du långvariga problem kan det beror på sjukdom och då ska du kontakta hälso-sjukvården. Efter du fyllt 40 år minskar även testosteronet i kroppen så det är helt naturligt om du upplever vissa förändringar när det kommer till erektionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.