Experterna rekommenderar

Experterna rekommenderar sexleksaker

Köpa sexleksaker- vilka rekommenderar experterna?

Det finns otroligt mycket spännande sexleksaker på marknaden och välja är inte helt lätt. Smaken är också väldigt olika och dessutom så finns det andra faktorer som spelar in. Användarvänlighet, greppbarhet och om den vibrerar hur hårt? Här kommer några tips från experterna.

Sexleksaker som vibrerar

Magic Wand i olika former

Magic Wand är en klassiker på marknaden som kan användas till mycket. Det är en rejäl produkt med mycket kraftfulla vibrationer. Den som gillar starka vibrationer kommer få orgasm efter orgasm. Beroende på modell kan den vara rejält tung men dess egenskaper gör att du kan exempelvis ligga på den. Du kan också massera andra områden än klitoris som ömma muskler eller varför inte bröstvårtor? en måsteprodukt för dig som gillar styrka i vibrationerna!

Luftrycksvibrator

Har du inte testat en luftrycksvibrator så har du missat något. Recensioner säger att nästan alla som testat får rekordsnabba orgasmer. Dessutom är den tyst vilket gör att du kan njuta diskret. Eftersom klitoris stimuleras på helt nytt sätt genom tryckluft blir det en ny känsla och som många tycker är oslagbart. Har du aldrig fått en fontänorgasm finns det stora chanser att få uppleva det med en luftrycksvibrator. En perfekt första sexleksak!

Sexleksaker för penis

Penisring, med eller utan vibrationer

En penisring hjälper till att få ett starkare stånd och du kan hålla dig längre. Dessutom får du starkare orgasmer. Oavsett om du behöver lite hjälp att få ståndet att hålla eller inte så är det en given produkt. Fungerar lika bra för sköna stunder själv som med partner. När du har sex med någon som har klitoris prova en vibrerande. Ni kommer garanterat få otroliga orgasmer bägge två.

Lösfitta

En lösfitta borde finnas i varje penisbärares hem. Här har du möjlighet att få uppleva att bli avsugen, ha analsex eller vaginalt sex. Det finns i alla storlekar och du kommer från otroliga stunder på egen hand. Dessutom kan du hitta diskreta varianter som liknar en ficklampa till hela höftpartier. Runka behöver inte vara tråkigt utan njut rejält med dig själv och ha roligt.

Sexleksaker för par

Sexgunga

Har ni inte testat en sexgunga så är det dags. En sexgunga låter er prova nya ställningar utan att ni måste anstränga er till max. För er som inte vill ha någon fast installation finns det varianter som går att hänga över en dörr. Perfekt för att hetta upp sexlivet när det börjar svalna.

Sexspel

Börjar fantasin tryta eller ni vill kanske utmana varandra? Sexspel finns för alla smakar och här kan ni verkligen upptäcka nya sidor hos varandra. Genom att utmana varandra med nya ställningar och där du får avslöja fantasier kan ni väcka liv i passionen. Det är också ett sätt att upptäcka varandra när ni är nya i relationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.