Del 2 av Yonimassage skolan

Yonimassage – de 12 viktigaste stegen till en lyckad massage

Såhär ger du en Yonimassage

1. Var tålmodig

Att nå en högre form av njutning tar tid. En kvinnas sexuella varelse behöver pysslas om, njut av varje steg som denna resa innebär. Låt henne känna, låt henne njuta av känslorna i lugn och ro.

2. Skapa en förbindelse med med henne

Börja din yonimassage med att lägga en hand på din partners hjärta och en hand på hennes Yoni. Låt dina händer vara helt mjuka, låt dem förenas med hennes kropp. Andas, skapa ett band er emellan. Ta er tiden att njuta av varann.

3. Applicera glidmedel och rör händerna i cirklar.

Droppa rikligt med glidmedel över hennes Yoni. Med handflatan på hennes Yoni låter du sedan dina fingrar glida lätt över hennes venusberg, samtidigt rör du fingrarna i cirklar, var lite mer bestämd när du utför dessa rörelser.

4. Smek, Gör cirklar, Kläm

Med tummar eller pekfingrar smeker du sakta upp och ner i hennes ljumskveck, kläm försiktigt ihop hennes blygdläppar. Här kan du alternera och smeka neråt på ena sidan och uppåt på den andra.Låt dina fingertoppar utföra cirkelrörelser längs samma område, kläm försiktigt ihop hennes blygdläppar. Vänd din hand på sidan, håll hennes blygdläppar mellan dina fingrar och glid sakta upp & ner samtidigt som du håller läpparna mellan dina fingrar & tummen. Smek med en finger från toppen av hennes Yoni och ner mellan de yttre och inre läpparna, ett par smekningar på ena sidan först och sedan på andra sidan. Här hittar du förgreningar av klitorisnerven, på vissa kvinnor kan dessa förgreningar höjas upp så mycket att det nästan ser ut som ytterligare en uppsättning läppar. Smek i en cirkel längs samma område, alternera mellan moturs smekningar och medurs.

kom ihå g att utföra dessa rörelser väldig långsamt och försiktigt, låt henne känna att njutningen sakta ökar.

5. inkludera perineum

Smek med en finger, ifrån hennes venusberg, mellan läpparna, över klitoris, mellan hennes inre läppar och över öppningen till hennes Yoni, fram till perineum. Perineum är området mellan hennes Yoni & anus, detta område är extremt känsligt och fyllt med nerver. Stimluans av detta område kan faktiskt resultera i en orgasm.

Fortsätt dessa smekningar i ca 2 minuter, inte hårdare, inte snabbare. Över lag är detta en väldigt bra tumregel för denna typen av Yonimassage. Slappna av. njut av känslan att smeka din älskade, av att se hennes vackra Yoni och av att se hennes kropp svara på dina rörelser.

6. Inkludera urinröret

Mellan hennes klitoris och Yoniöppning finns ett område där urinröret sitter. Ibland är detta område väldigt smalt och ibland lite bredare. Detta är den externa punkten för att stimulera hennes G-punkt. Känner du ben bakom platsen du smeker så är du på rätt ställe. Tryck lätt med toppen av din finger, smek, i cirklar längs detta området.

Yonimassage - en guide till hur du utför en Yonimassage7. Inkludera Klitoris

Placera sedan en finger på var sida av hennes klitoriskappa, smek upp och ner, en finger smeker upp, en finger smeker ner, kläm försiktigt hennes klitoris mellan dina fingrar. Placera en fingertopp FJÄDERLÄTT, på hennes klitoris, rör den i cirklar, upp och ner och tvärs över.

Att göra mönster som påminner om bokstäverna, över hennes klitoris, med fingrarna är helt fantastiskt. mest stimulans får hon av bokstäverna M, W och Z

8. Öppningen till Yoni

Cirkla sakta runt hennes Yoniöppning med en finger, låt henne ”dra dig in”, väl inne i hennes Yoni finns en hel värld av njutning. Återigen: LÅNGSAMT.

Många kvinnor upplever väldigt lite av vad som faktiskt är möjligt att uppleva. Detta för att mannen ofta är så stressad att ”komma vidare” och att något ska hända.

Hur hennes kropp svarar på din behandling kommer att visa dig precis hur mycket som faktiskt händer. När ni sedan pratar om upplevelsen efteråt kommer du att bli helt häpen över hur mycket och vad hon faktiskt upplevde av den fantastiska gåva du ger henne med din Yonimassage.

9. Den mystiska G-punkten

Låt dina fingrar utföra små små cirklar på den främre väggen av hennes Yoni, varje cirkel rör sig lite djupare in i henne. Du bör nu nå hennes G-punkt.

G-punkten är en körtel med många små kanaler. Den är knuten direkt till hennes fertilitet, hormonbalans och vätskan som kan sprutas ut vid ejakulation.

Denna körtel finns på den främre väggen av hennes Yoni. När den blir stimulerad och hon blir upphetsad, vilket kommer att ske när du stimulerar hennes Urinrör som beskrivet, så blir den knottrig och kan kännas lite som manchestertyg. Den kommer att bukta neråt en aning, storleken på körteln är ungefär som en sojaböna. På vissa kvinnor kan den dock svälla och bli nästan stor som en golfboll om den stimuleras rätt. Själva G-punkten sträcker sig längs hela hennes Yoni men blir smalare och smalare djupare in. Den slutar precis vid hennes Cervix och en orgasm som är framkallad av G-punkts stimulans kan vara i 2-3 minuter.

På varje sida om G-punkten finns 2 kanaler. Dessa skickar känslorna ifrån framdelen och längre in i hennes Yoni. Smek med en finger i vardera kanal, alternera sidor. Låt en eller två fingrar glida in i hennes Yoni och smek framsidan av slidväggen samtidigt som du formar fingrarna som en skål, gör en ”vinkande rörelse” med fingrarna SAKTA. Låt fingrarna glida ut och gör samma sak fast nu på sidan av slidväggen, fortsätt med andra sidan samt även botten av hennes Yoni. Låt dina fingrar göra små cirklar inne i hennes Yoni, först åt ett håll och sedan åt andra hållet.

10. Konsten att smeka

Låt dina fingrar utföra 9st smekningar, inte för djupt in, på den främre slidväggen, låt sedan fingrarna glida djupare 1 gång. Repetera detta 9 gånger. Med fingrarna djupt in i hennes Yoni smeker du sedan fram och tillbaka på hennes främre slidvägg. Samtidigt som du gör detta pressar du med fingrarna utifrån, på hennes G-punkt.

Forma fingrarna som en banan igen och för dem sakta in och ut i hennes Yoni, öka sakta både intensitet och hastighet på dina smekningar.

Du kommer att komma till en punkt då du inte kan utföra dessa smekningar snabbare eller hårdare. I takt med att hon blir mer upphetsad så kommer hennes behov av stimulans att öka, var förberedd på att matcha hennes behov och ge henne det hon behöver.

Det är nu du får bevisa att du är en sexuell krigare!

11. Mixa klitorisstimulans med vaginal stimulans.

Samtidigt som dina smekningar ökar i hastighet och intensitet så kan du även lägga till stimulans av klitoris.

Här är en av de största hemligheterna för att utföra yonimassage:

Stop – sluta röra dig helt
Tryck dina fingrar mot hennes G-punkt, (invändigt)
Håll dem helt stilla
Öka trycket lite
Känn hur hon pulserar
Du kommer att se hela hennes kropp bulta nu
Rör dig inte

Detta är ett tillstånd av extremt djup njutning. Du kan fortsätta vara helt stilla tills pulserandet har avtagit och till slut upphört.
Det kan vara nu du avslutar massagen. Behåll fingrarna i hennes Yoni och lägg den andra handen på hennes hjärta.

Du kan även välja att fortsätta och då ta henne ännu längre längs njutningens stig.
Återuppta smekningarna av hennes Yoni. Börja långsamt och bygg sakta upp intensiteten, hårdare, snabbare, stimulera hennes klitoris med din andra hand. Var där, fullt närvarande. Ta henne precis så långt som hon vill. När du väl kommit till detta stadiet innebär det ofta mer än en orgasm, faktum är att det innebär MÅNGA fler orgasmer! Dessa orgasmer är ofta så djupa att hon är totalt tillfredställd efteråt.

12. Låt henne landa, håll om henne

Hjälp henne sakta tillbaka till verkligheten. Håll om henne, ge henne utrymme & tid.
Kanske vill hon fortsätta med att ha sex, kanske vill hon bara att du håller om henne.

Det finns så många olika sätt att utföra Yonimassage, så många olika sätt att tillfredställa en kvinna. Ju mer du lyckas slappna och och gå upp i dig själv och din partners njutning, ju vackrare saker kan du åstadkomma.

Sexleksaker för G-punkten

- 58%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 294kr.
- 19%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 645kr.
- 57%
Det ursprungliga priset var: 689kr.Det nuvarande priset är: 295.65kr.
- 54%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 367kr.
- 43%
Det ursprungliga priset var: 499kr.Det nuvarande priset är: 283kr.
- 45%
Det ursprungliga priset var: 449kr.Det nuvarande priset är: 245kr.
- 42%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 173kr.
- 48%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 154kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.