Prostatamassage – en guide i 5 steg

Prostatamassage - en guide i 5 steg

Prostatamassage – en guide

Prostatamassage – De flesta av oss fick lära oss att mannens sexuella njutning cirkulerade kring en grundprincip: män får sexuell njutning genom de externa könsorganet. Kvinnor når dessutom njutning genom inre stimulans fick vi lära oss.

Männen har definitivt blivit lurade här. Vi män har ett otroligt kraftfullt njutningscentrum inuti våra kroppar. Orgasmer som är framkallade genom Prostatamassage är inte lika kända som renodlade penisorgasmer.

Leksaker för prostatamassage

- 58%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 294kr.
- 45%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 165kr.
- 51%
Det ursprungliga priset var: 599kr.Det nuvarande priset är: 295kr.
- 22%
Det ursprungliga priset var: 339kr.Det nuvarande priset är: 265kr.

Som tur är finns det ett stort antal entusiastiska människor som har upptäckt precis hur fantastiskt intensiva och långa dessa orgasmer kan vara. Det finns faktiskt en anledning till varför sexleksaksindustrin just nu översvämmas av sexleksaker för att stimulera prostata (dessa orgasmer kallas ibland ”progasmer”) det kan vara prostata pluggar, vibratorer eller en massa olika variationer av dessa.

För den stora massan är detta område väldigt outforskat och många är inte bekväma med att prata om Prostatamassage. Därför har vi sammanställt 5 steg som kommer att ge dig den mest fantastiska och intensiva prostata orgasm du kan få.

1. Förbered dig för Prostatamassage

Så fort anala lekar står på menyn så är det viktigt att förbereda sig på rätt sätt. Det kan bli rätt så stökigt när just en delen av kroppen involveras i lekarna. Med rätt förberedelser kan alla inblandade undvika pinsamma incidenter. För en man som vill ha en prostata orgasm är en anal dusch nog att föredra. Denna processen spolar rent din kropp från allt skräp så att du inte behöver oroa dig under sexakten. Att följa upp den anala duschen med en vanlig duch är heller ingen dum idé

Den som ska penetrera bör också förbereda sig för att kunna maximera sin partners njutning. Området runt anus är känsligt och kan enkelt skadas så klipp naglar och ha rena händer. Pappersnäsdukar och gummihandskar kan även vara välkomna accessoarer.

2. Rikligt med glidmedel och uppvärmning

Tvärtemot vaginan så är inte anus konstruerat för penetration. Därför ska du alltid använda rikligt med glidmedel och var inte rädd för att applicera mer under leken. För dig som inte är van vid att bli penetrerad så är uppvärmning extra välkommet. förbered din partner för Prostatamassage genom att smeka skinkorna, smek penis och massera försiktigt anus (anus har en mängd olika erogena zoner, lika många som ditt könsorgan) att smeka andra, mer kända erogena zoner är även det välkommet. Öron, bröstvårtor, hals tex alla är dock olika och här är kommunikation nyckeln till framgång

Prostatamassage - en guide i 5 steg3. Hitta ditt mål

Att hitta prostata kan vara lite svårt för de som är ovana och inte har testat Prostatamassage tidigare. Det är dock långt ifrån omöjligt. Eftersom prostata sväller när du blir upphetsad är det självklart att börja leta efter den när du är just upphetsad. Prostatan kan hittas externt via perineum (området mellan pungen och anus). Det är faktiskt helt möjligt att nå orgasm bara genom att stimulera detta området, antingen genom att pressa eller massera det. För dig som föredrar den mindre diskreta metoden är dock penetration att rekommendera. Prostatan sitter ca 5cm in i rektum, på sidan mot pungen. Om du för in 1 finger, eller 2 om du känner dig bekväm med det, så kommer du att känna en boll som är stor ungefär som en valnöt. Rör dina fingrar i en ”vinkande” rörelse i stil med ”kom hit” upp emot naveln, du kan nu stimulera prostatan tillräckligt för att nå orgasm.

4. Använd dina muskler

Alla har höt talas om Kegels & knipkulor men vad de flesta inte vet är att båda könen kan dra nytta av att använda dessa. PC musklerna (sätesmusklerna) hjälper inte bara män med att kontrollera urinering och blodflöde till penis utan kan även hjälpa dem till orgasm. Precis som den kvinnliga G-punkten så når man en prostata orgasm genom att använda musklerna, dra ihop dem och slappna av. Därför är träning av dessa muskler en väldigt viktig del på din resa mot prostata orgasm.

Det finns flera sätt att träna upp dessa muskler men ett av dem är att knipa med skinkorna  och anus (ungefär som när du håller igen en fis) Ju mer kontroll du har över dessa muskler desto längre och mer intensiva orgasmer kommer du att få.

5. Glöm inte leksaker för Prostatamassage

Visst är det underbart att ha en partner som kan ge dig en hjälpande hand (bokstavligen). Men det finns även en hel marknad för dig som vill köra solo. Det finns en hel uppsjö med sexleksaker för stimulering av prostata och vi rekommenderar verkligen att du testar en, eller flera av dessa för att stimulera din P-punkt, en buttplugg kan var värd att prova (och förresten, när vi ändå är inne på “för honom” så vill vi tipsa om fleshligten – underskattad leksak).

Fler leksaker för prostatamassage

- 22%
Det ursprungliga priset var: 339kr.Det nuvarande priset är: 265kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.