Guide till BDSM, 10 steg för din njutning, sexleksaker och tips

Guide till BDSM - bondage

Guide till BDSM – 10 steg för din njutning

Att skapa spänning behöver inte alltid vara väldigt svårt eller avancerat..

Det finns många par som gärna vill utforska sin mer kinky sida och då i synnerhet inom BDSM

Ifall ny är helt nya inom denna kink så kan det såklart finnas skäl att tveka, att gå för långt, att gå på för snabbt eller att kommunikationen inte fungerar 100% och att detta resulterar i att man skadar varandra eller relationen.
Men det finns även mycket att vinna genom att man uforskar nya delar av sexualiteten tillsammans.

Så lugn och fin nu, vad ÄR då egentligen BDSM?

Bokstäverna står för lite olika saker, beroende på vem du frågar.
Den vanligaste tolkningen av BDSM är Bondage & Disciplin, Dominans och underkastelse, sadism och masochism.

Detta är en bred paraplyterm som omfattar ett brett spektrum av erotiska aktiviteter som samtyckande vuxna använder för att utforska sin sexualitet tillsammans. Det kan helt enkelt vara lätt bondage, en erotisk spanking, eller så avancerat som suspension bondage och spöstraff.

För er som är förbryllade men funderar på att ta steget och vill ha lite mer kött på benen innan ni ger er in i BDSM världen finns här en 10 stegs guide till BDSM

1. Undersök dina fantasier, sätt namn på dina önskemål & drömmar.

Fantasier är en stor del av ditt erotiska sinne och de är ett kraftfullt bränsle för din sexuella upphetsning. I fantasin finns inga begränsningar eller konsekvenser.
En önskan är en längtan efter en riktig livserfarenhet. Vet skillnaden mellan fantasi & verklighet och låt dina fantasier flöda.

2. Klargör vilken typ av erotik du vill utforska

När du nu har en känsla för hur dina fantasier ser ut är det dags att reda ut vilka av dem du vill leva ut i verkliga världen. Vilken erotisk energi vill du leva ut och förmedla?
En enkel kyss, till exempel, kan känna romantisk eller grov beroende på den energi du tillför den. När du börjar utforska mer intensiva sexuella handlingar som spanking eller bondage, är det viktigt att du är kristallklar över vilken typ av erotisk energi du vill uppleva. En erotisk spanking kan kännas söt och lite naughty, eller dominerande och oanständig. Om du bara ber din partner att smiska dig, kanske du inte får vad du vill. Var noga med att vara specifik, först då kan ni båda slappna av i era roller och det är mycket mer troligt att ni båda får den sexuella upplevelse ni verkligen är sugna på.

3. Diskutera idéer & tankar med din partner.

Innan ni börjar, gå på en date, ha ett långt samtal om vad ni vill uppleva tillsammans, tillåt detta samtal att fungera som en del av förspelet. Ställa en massa detaljerade frågor och vara villiga att tala ärligt om vad ni önskar, vad ni vill och inte vill ska hända – vilken typ av känslor ni vill uppleva. Om ni inte kan ha en ärlig diskussion om en viss sak, är ni antagligen inte är redo att prova det! När ni har utforskat fantasierna i samtal, har ni en mycket lättare att uppfylla varandras behov och önskemål, utan att processen skadar er eller ert förhållande.

4. Välj ett BDSM äventyr i taget.

Många människor som är nya inom BDSM gör misstaget att prova en hel del nya saker på en gång. Detta gör det svårt att räkna ut vad du gillar och vad du ogillar. Försök att införliva ett nytt inslag i taget, så att det finns klarhet om vad som fungerade och vad som inte gjorde det. Prova till exempel en enkel erotisk spanking först. Om du gillar det, kan du lägga till lätt bondage. Eller kanske, verbal disciplin. Eller varför inte, orgasmkontroll. Varje element kommer att lägga till ett nytt lager av spänning och risk, så prova en sak i taget och bygg din nya kinky framtid utifrån de element som fungerar för just dig!

5. Sätt gränser.

Det är viktigt att sätta tydliga gränser varje gång ni utforskar BDSM tillsammans. Ni båda behöver veta vad som kommer och inte kommer att hända. Det är mycket lättare att slappna av i nya upplevelser och överlämna sig själv om man inte är orolig för vad som kommer att hända. Så om ni försöker er på erotisk spanking, vara 100 procent tydlig med vilka andra aktiviteter du är öppen för, vill du ha sexuell stimulering före, under eller efter? Är det okej att dra i håret? Finns det något du vill att din partner ska kalla dig? Vad vill du inte höra när din älskling smiskar dig? Fastställ tydliga gränser och sedan håller ni er till dem. Ni kan alltid omförhandla till nästa gång. Men, fortsätt att bygga upp ett förtroende genom att hålla er inom era överenskomna gränser varje gång.

6. Gå långsamt framåt.

Är man ny inom BDSM finns alltid frestelsen att testa för mycket, för snabbt. Bygg upp intensiteten, långsamt, och minska på så sätt risken att någon blir sårad. Oavsett vilken aktivitet ni utforskar, ta det hela sakta och uppmärksamma varje steg i denna lilla resa. Det är mycket bättre att avsluta en session och vilja ha mer än att göra för mycket för snabbt. Om du är osäker på hur hårt din partner vill ha det så är det mycket bra att använda en skala från ett till tio, varav ett är “mycket mild” och tio motsvarar, “så mycket som jag kan ta!”
På så sätt kan du snabbt och enkelt kolla av och ta reda på om din spanking känner som en trea eller en åtta. Med tiden kommer ni båda att kunna kommunicera tydligare.

7. Kolla av efter varje äventyr.

njut av “afterglowen” och ta er sedan tid att kolla av med varandra om hur ert äventyr var. Ibland är det klokt att kontrollera ett par timmar efter, andra gånger kan det vänta tills nästa dag. Var noga med att fråga favoritfrågan: “Vad kunde ha gjort det ännu bättre” Denna fråga gör det möjligt att ge den typ av feedback som kommer att ge er båda tillfredsställande sex … varje gång. Erkänna att ni är både nya till BDSM (åtminstone med varandra) och att ni har mycket att lära. Utnyttja denna positiva feedback och se vad som händer nästa gång.

8. Titta och lär.

Om du är ny på BDSM, delta i en BDSM konferens eller “play party” för att helt enkelt iaktta hur andra människor leker kan leda till en viss känsla av komfort och upplysning. Du kommer att öppna upp dig själv för möjligheter och om ni är uppmärksamma på vad ni tänder på, kan ni lära er en hel del om er själv. Många BDSM konferenser har workshops där ni kan lära er nya färdigheter i en trygg miljö.

9. Säg aldrig “aldrig”

Utforska långsamt i början, men håll alla möjligheter öppna . En hel del BDSM aktiviteter ser mycket mer avancerade ut än de är. Piercing, till exempel , är något en hel del människor verkar rädda att prova, men kan faktiskt kännas väldigt avkopplande och inte alls smärtsamt! Ha ett öppet sinne, utforska en sak i taget och aldrig säg “aldrig”

10. Njut av resan.

Det är lätt att bli överväldigad när du är ny inom BDSM . Se det som en långsiktig utforskning av din sexualitet – dina önskemål – och njut av varje steg på vägen. Sexualiteten är en stark kraft i våra liv. Vi behöver olika saker vid olika tillfällen och processen att upptäcka dig själv som en sexuell tar varelse aldrig slut! Detta är speciellt sant i långsiktiga relationer, en anda anda av nyfikenhet och utforskande kan räcka en lång väg mot att hålla ditt sexliv spännande och givande.

Vi hoppas du uppskattade vår Guide till BDSM

Utvalda bondage & BDSM sexleksaler

- 31%
Det ursprungliga priset var: 399kr.Det nuvarande priset är: 274kr.
- 28%
Det ursprungliga priset var: 399kr.Det nuvarande priset är: 286kr.

 

Psst, vi vill också passa på att tala om att vi har fri frakt på sexleksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.