Hur man använder en Bullet eller minivibrator

bullet vibrator

minivibratorBullet vibratorer är kända för att hjälpa dig att uppnå snabba (och mind-blowing) orgasmer, men det roliga slutar inte där. Om du är osäker på hur man använder en Bullet vibrator är svaret att det helt enkelt inte finns något rätt eller fel sätt – du behöver helt enkelt experimentera och hitta vad som känns bäst för dig.

Första gången du använder en Bullet vibrator, som den bästsäljande Key by Jopen (479:- ) är det sannolikt att du når klimax snabbt. Bara experimentera med var du placerar leksaken på kroppen för att förlänga upplevelsen – se vad som känns bra och var inte rädd för att prova nya saker.

Om du flyttar istället för att stimulera klitoris och låt vibratorn fritt vandra runt på din kropp kommer du att upptäcka helt nya regioner för njutning.Låt leksaken glida uppför ditt innerlår eller runt dina bröstvårtor, anus eller mellangården för riktigt intensiva upplevelser. Genom att våga dig bort från sexleksakers vanliga användningsområden kommer du snart att lära dig att använda din bullet vibrator på ett sätt som fungerar för dig.

Bullet vibratorer kan också användas för att förstärka effekten av andra leksaker. Vissa buttplugs har ett litet hål i botten för att kunna föra Key by Jopen, lyxig vibrator med olika höljenin en Bullet vibrator. Om du är intresserad av att experimentera med anala lekar, kan en Bullet vibrator vara  mycket angenäm tillsammans med en buttplug eftersom de skapar djupa vibrerande känslor som tillsammans kommer att lämna dig skakande av vällust.

Bullets används inte bara av kvinnor för onani – de är perfekta tillägg till sex och förspel med din partner. Du kan använda  vibrationerna för att skapa intensiva känslor som ger er båda en fantastisk upplevelse. Under förspelet är de bra att använda som ett tillägg till oralsex eller istället för händer.

Se alla bullets & mini vibratorer här→

Bullets & minivibrator

Delbetala från 125 SEK/månad
Delbetala från 93 SEK/månad
Delbetala från 125 SEK/månad
Delbetala från 105 SEK/månad
Delbetala från 107 SEK/månad
Delbetala från 82 SEK/månad
Delbetala från 131 SEK/månad
Delbetala från 104 SEK/månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men skicka oss ett meddelande så återkommer vi snarast!

Hejsan! Vad kan jag hjälpa dig med?

Tryck på ENTER för att börja chatta