Guide till analsex

Guide till analsex. njut analt

Guide till analsex – lär dig njuta analt

1.
Försök inte det om du inte vill. Det finns en stor skillnad mellan “jag har inte alls fantiserat om detta men jag vill kan tänka mig att testa, ihop med en partner jag litar på” och “Jag skulle hellre dö än att göra detta, men jag antar att jag kan genomlida det eftersom han så gärna vill”
Om du befinner dig i ett ömsesidigt respektfull och hälsosam relation (med en partner som går ner på dig i en halvtimme, minst), kanske du kan överväga att göra det, eller inte. Vilket som är helt okej, och om din partner fortsätter att pressa dig efter att du klargjort att det inte finns en chans i helvetet att du vill, så be honom dra.

En bra uppvärmning kan vara att först ha en buttplug i en stund, vi rekommenderar BASIX för nybörjare

2.
Även om ni är monogama, är en kondom förmodligen en bra idé. Det hindrar bakterier från tarmarna att spridas dit man inte alls vill ha bakterier ifrån tarmarna (läs: i din punani, jag förstår att detta gör dig supersugen…..) ett annat bra råd är att ha servietter eller ngt liknande på nattduksbordet och byta aldrig ifrån analt till vaginalt sex utan att antingen byta kondom eller tvätta av penis ordentligt!

3.
Rätt glidmedel är dubbelt så viktigt vid analsex som det är vid vaginalt sex, och redan där är det superviktigt!
Du har säkert hört följande “för mycket glidmedel tar bort all friktion och gör det mindre skönt för killen” Det är rent bullshit!
Det finns inget som heter “för mycket glidmedel”, glidmedlet gör att det känns lite mindre som om du använder din rumpa som förvaringsplats för en ficklampa!

4.
Om du ska välja mellan tunnare, vattenbaserade glidmedel (som tex pJur Aqua) och ett tjockare, silikonbaserat glidmedel (som tex. pJur Backdoor glide) så välj alltid det silikonbaserade, tjockare glidmedlet eftersom det inte torkar ut lika snabbt.

Oljebaserade glidmedel är lite irriterande eftersom de kan lämna en konstig känsla och de som har testat vaselin vet säkert att det kan dämpa känseln i penis en aning (även om just den egenskapen kan vara fantastisk för dig som tar emot….) detta kan vara en myt men för vissa kanske det är sant, bara att testa sig fram!

5.
Det som kan vara mest obehagligt är att få in toppen på ollonet, när väl ollonet är inne så minskar bredden på de flesta penisar (om inte så har du hittat ett guldkorn som du aldrig ska lämna) om vi nu förutsätter att du har en normal partner så bör det obehagliga vara över efter ollonet är inne och ni kan tillsammans få in resten av penis i lagom takt.

6.
Slappna av i din ringmuskel så mycket du bara kan och försök att inte spänna dig. Tänk precis som du gör när du går på toa och gör nr 2 (resultatet kommer dock förhoppningsvis att bli annorlunda)

7.
Du kommer förmodligen att ha panikkänslor i stil med “Jag bajsar ner mig!” och i ärlighetens namn kan det i början vara svårt att känna skillnaden, men: du bajsar inte. Skulle det vara så att lite avföring är inblandad så kom ihåg att din partner var med i leken och då får man tåla steken.

8.
Du kan ligga platt på magen, få bakifrån, eller testa missionär – det är även i i den ordningen som det troligen gör från minst till mest ont första gången. missionärsställningen ger även minst stimulering av klitoris och vilken kvinna vill inte ha klitoris stimulerad?

Var inte bekymrad över att göra din partner besviken, ta det i din takt, var inte orlig för att du krossar någons porrinfluerade uppfattning om att analsex är hårt och snabbt. Analsex är fantastiskt njut bart om det görs rätt och på bådas villkor.

9.
Precis som det är en bra idé att kissa precis efter sex är det en bra idé att gå på toa direkt efter analsex. Du kommer förmodligen känna att du behöver gå dit oavsett…
Du kan även ha fått in lite luft och även om det inte är pruttar kan det vara något man hellre uträttar privat. Det kan ta några timmar innan all luft försvunnit, se det från den ljusa sidan, du kan underhålla din partner som mänsklig beatbox!

10.
Om du inte gillar det, gör det inte fler gånger…
Det ska inte behövas ett lertal olidliga erfarenheter för att du till slut ska besluta dig för att “detta var inget för mig”.
Sedan är det en helt annan sak om du kanske inte absolut älskade det men tände som bara den på att se din partner njuta. Det kan vara något man gör vid speciella tillfällen kanske?

Men som sagt, en buttplug, för att öva, på egen hand eller ihop med din partner, rekommenderas verkligen!

Vi hoppas du hade nytta av vår guide till analsex.

Snygga & sköna buttplugs

- 37%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 188kr.
- 34%
Det ursprungliga priset var: 279kr.Det nuvarande priset är: 184kr.
- 36%
Det ursprungliga priset var: 259kr.Det nuvarande priset är: 167kr.
- 48%
Det ursprungliga priset var: 469kr.Det nuvarande priset är: 243kr.
279kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.