Hur kan du ha din hetaste sommar någonsin?

Hur du kan ha en hetare sommar

Svenska sommaren har en alldeles unik charm när den visar sig från sin bästa sida. Solen som värmer i kombination med grönska och långa ljusa kvällar. Det är även en tid då romantiken har en tendens att blomma och att ha en önskan om lite hetare sommar.

Oavsett relationsstatus och väderprognos finns det några tips på hur det går att ha den hetaste sommaren någonsin. Här kommer tre tips som kan göra din sommar lite extra minnesvärd.

1. Self-care- att vara snäll och ta hand om sig själv

Self-care har smugit sig in i svenska språket och innebär kort och gott att ta hand om sig lite mer. Att må bra med sig själv lägger en bra grund för att ha en hetare sommar med sig själv och andra. Grundfilosofin är att lära sig lyssna till sig själv och lita mer på sin magkänsla.

Ett första steg är att börja behandla sig själv som sin bästa vän. Det inkluderar att våga säga nej till saker som inte känns rätt och att våga säga ja till sig själv. Så lägg grunden till den perfekta sommaren genom att vara snällare mot dig själv.

2. Ta vara på förhållandet och ge romantiken en chans

Det är lätt att ställa lite för höga krav på varandra inför sommaren och ledigheten, vardagsstressen har en tendens att dröja sig kvar. Att lägga grunden för en hetare sommar tillsammans kan istället börja med att förbättra kommunikationen.

Ett tips är att minska kraven på sig själv och sin partner, prata gärna om fina minnen ni har från tidigare somrar.

Att ta vara på ett förhållande kan vara att börja med uppskattande kommentarer och att röra vid varandra igen. Från kramar till smekningar, eller bara hålla om varandra på kvällen. Fysisk kontakt utan krav på sex ökar välmående och det blir lättare att tända gnistan igen.

3. En mer erotisk och hetare sommar

Under senare år har erotik och lust hamnat allt högre upp på listan. Att njuta av sig själv eller tillsammans med en partner ger sommaren en hetare inramning. Det kan vara att lyssna på allt populärare erotiska noveller, köpa lite mer spännande och sexiga underkläder och ta hand om sin egen sexuella hälsa.

Vuxenleksaker har blivit allt trendigare och utbudet har ökat för både henne och honom. Lata härliga sommardagar och romantiska ljusa sommarnätter kan bli hetare genom att testa något nytt. Det går att botanisera bland erotiska spel, leksaker som passar både för att ta hand om sig själv och ha en lite hetare stund tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.