Frida testar en Buttplug i metall

Att vara nyfiken på anal stimulans är absolut inte konstigt. Många älskar det, många tycker det är jätte konstigt.

Jag har många vänner som delat med sig av sina erfarenheter av anal stimulans och älskar det. Vi kvinnor har erogena zoner överallt och självklart mer intensivt runt vår vaginala områden där analen ligger väldigt tätt i till. Så därför har jag alltid varit sjukt sugen på att bli lite mer självsäker på min anala njutning.

Den är liten och i metall, något jag älskar!

Det fastnar inget ludd eller orenheter på den och väldigt lätt att rengöra.
Jag köpte också ett bra glidmedel som jag använde i stora portioner i början, bättre safe än sorry!
I början var det också väldigt pirrigt att få in hela buttpluggen då det går väldigt lätt i början, tills du kommer till den bredaste delen. Men med en liten push och massa glidmedel så bara sugs den in och den sitter som ett smeck!
Det var en väldigt spännande och ny känsla. Men efter att ha börjat ta på mig själv och började onanera med min vibrator så tog det bara några minuter så kom jag direkt!
Hela jag bara pulserade och det blev en mycket mer intensivare orgasm än jag brukar få på egen hand.

Jag blev så tagen på sängen av känslan så jag kunde inte sluta. Jag hade gyllene dejter med denna leksak varje dag i ca 2ceckor och tyckte det var helt fantastiskt!

Sen använde jag den under sex en gång och det var så överväldigande så jag hängde själv nästan inte med. Jag har dessvärre bara testat den med en partner en gång så har inte lika mycket erfarenhet att berätta om.

Kolla in dessa metallpluggar

- 20%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.