En guide till leksaker för par

En guide till sexleksaker för par, parlseksaker & parvibrator, vibratorer för par.

Listan över alla de bästa sexleksakerna hittar du här >

Det kommer en tid i varje sexuellt förhållande när det är nödvändigt att lägga till lite krydda i sovrummet.

För många människor betyder det att experimentera med sexleksaker. Men många vuxna leksaker är utformade för sololek. Detta kan vara bra när du behöver lite egentid, men vad händer om du vill ha dina leksaker för att hjälpa dig att få ut det mesta av tiden tillsammans med din partner?

För att hjälpa dig och din favoritpartner hitta era inre pervon så har vi sammanställt en komplett guide till sexleksaker för par.

Vibratorer för par

- 23%
- 11%
- 17%
- 14%
- 46%
- 13%
- 17%

Inte din farmors sexleksaker

För det första: Om det är ett tag sedan du fyllde på din skattkista med vuxna leksaker så kommer du att bli förvånad och upptäcka att de typer av moderna sexleksaker som finns tillgängliga idag kommer i en otroligt mängd olika former, storlekar, färger och smaker.

Och om du tror att det inte finns någon möjlighet att din mormor någonsin kom närmre än 50m ifrån en sexleksak, så tänk om.
Arkeologer har hittat sexleksaker som går tillbaka till tiden för Kinas första kejsare, Qin Shihuangdi, som levde omkring 221 B.C.E. Flera av de gamla sexleksakerna upptäcktes faktiskt i samma grav som innehöll de berömda terracottakrigarna – vilket kan förklara varför några soldater skulpterades med leenden på sina ansikten.

Uppfinningen av elektricitet gjorde att sexleksaker helt plötsligt blev Hightech, då läkare började använda de första vibratorerna för att behandla “hysteri” hos sina kvinnliga patienter. Det är intressant att notera att den elektriska vibratorn uppfanns mer än ett decennium före det elektriska strykjärnet eller dammsugaren – vilket visar att människor alltid har varit mer intresserade av att va lite dirty än att städa upp.

Sexleksaker har en lång historia, men de senaste tekniska framstegen har drivit dem in i den digitala åldern. Dagens vuxna leksaker innebär allt från integration med smartphones till Virtual Reality.

Mer än det, med moderna leksaker kan du också njuta av ett bord för två när det gäller att experimentera i sovrummet.

Populära sexleksaker för par

- 13%
- 23%
- 11%
- 23%
- 29%
- 17%

Hela kit för Bondage & BDSM

Här finns en mängd sexleksaker för par, som namnet antyder så är det leksaker inom Bondage & BDSM segmentet och här hittar du allt från hand & fotbojor till hela kit för Bondage & BDSM och även sexgungor och möbler för sex. Ni kan välja att börja försiktigt med en ögonbindel eller gå all in med ett komplett kit innehållande gagball, psika, handbojor, fotbojor och bondagerep.

Kit för bondage & BDSM

- 21%
- 31%
- 38%
- 26%

Sexleksaker för pegging
En av de snabbast växande trenderna när det gäller just sexleksaker för par är pegging. Dvs där kvinnan penetrerar mannen istället för tvärtom, här brukar man oftast använda en strapon och det finns en mängd strapons som är speciellt utformade för pegging, de är ofta lite kortare och inte så grova samt utformade för att träffa mannens prostata.

Sexleksaker för pegging

- 54%

Buttplugs

Många par gillar att använda en buttplug under samlaget, vare sig det är mannen eller kvinnan eller kanske båda som använder buttpluggen så ger den garanterad njutning. För kvinnan är det en fantastisk känsla att bli vaginalt penetrerad samtidigt som hon har en buttplug i analen. Här finns massor av alternativ, buttplugs i metall med smycke, traditionella buttplugs i silikon, med eller utan vibrator eller kanske en buttplug med svans?

Buttplugs

- 15%
- 20%
Se alla buttplugs

En vakuumvibrator, kanske satisfyer?

Få saker får en kvinna att komma så snabbt som en vakuumvibrator ifrån Satisfyer. Detta är den senaste trenden inom sexleksaker och varför inte låta din partner ta kontrollen helt? Multipla orgasmer och plaskvåta lakan utlovas!

Vakuumvibratorer

- 14%
Rea!
- 46%
- 33%
- 16%
- 18%
- 55%

Penisring, med eller utan vibrator

En penisring kan vara ett fantastiskt redskap för njutning, väljer man dessutom en penisring med vibrator så får båda njuta lika mycket. Pensiringen gör ofta mannen stånd lite grövre och mycket hårdare. den hjälper även dig som har problem med för tidig utlösning eller har svårt att få och behålla ståndet. Kort och gott ett komplett komplement i sänghalmen!

Penisringar

NYHET

Att introducera en “tredje part” i sovrummet…

Sexleksaker har blivit högteknologiska men det betyder inte att du måste bli det, speciellt om du och din partner vill göra er intima stund till ett gruppprojekt.

Det finns så många olika typer av sexleksaker, det är lätt att bli överväldigad – särskilt när du handlar för två. Om du är intresserad av sexleksaker för par, men känner dig stressad & förvirrad av det stora utbudet på marknaden – eller att du bara inte är helt redo att synkronisera dina leksaker till din telefon – så går det alldeles utmärkt att ta det lugnt & försiktigt.

Det är också en bra idé att närma sig parleksaker i steg så att du kan se till att du och din partner väljer produkter ni är bekväma med och som gör er exalterade att testa.

Diskutera parleksaker med din partner.

Du kanske är väldigt angelägen att slänga dig rakt i denna fantastiska pool med sexleksaker för par, men se till att din partner är med i båten först. Du vill att detta ska vara roligt för båda, så inkludera din partner i alla diskussioner om parleksaker innan du laddar upp med nya prylar.

Ha kul med er sexleksaks shopping.

När det gäller att välja de mest perfekta sexleksakerna för dig och din partner så är halva nöjet att shoppa dem tillsammans. Om du inte känner dig bekväm med att besöka en fysisk sexbutok för att köpa sexleksaker för par så är internet ett alldeles utmärkt ställe för att hitta allt du kan tänka dig när det gäller parleksaker.

Om tanken på att titta på när en kassörska slår in dina parleksaker i kassan och tar betalt får dig att smälta ihop i en liten pöl så kan du och din partner ha lika mycket kul när ni shoppar på nätet. Ni kan då även använda själva shoppingen som en form av förspel till att introducera leksaker i sovrummet.

Börja med The Basics: vibratorer, dildos och pluggar, bara fantasin sätter gränserna…

När båda parter har gått med på att experimentera med parleksaker, är det inget fel i att börja med de vanligaste och mest grundläggande leksakerna – åtminstone i början. När man väljer de optimala sexleksakerna för två så är det väldigt viktigt att man pratar igenom vad som tänder dem och vad de känner sig bekväma med att testa.

Parvibratorer är ett utmärkt sätt att börja med parleksaker. Det finns mängd olika parvibratorer och olika sätt att använda dem . Parvibratorer kan även ge en manlig partner njutning genom att ge vibrationer mot penis, skaftet & ollonet.

Keep it simple – är bra ledord för par som vill börja med parleksaker. När man som par testar leksaker för första gången så kan en del partners känna sig hotade av en riktigt stor dildo eller av någon som redan har en stor mängd sexleksaker. *
Kanske kan då en enkel bulletvibrator vara den perfekta introduktionen till sexleksaker för par.
Om du och din partner argumenterar när ni försöker montera Ikea-möbler, är det förmodligen bäst att skippa alltför komplicerade sexleksaker. Men det betyder inte att ditt kärleksliv måste vara tråkigt. Tvärtom finns det gott om parleksaker för att hålla ditt sexliv roligt och spännande.

Bästsäljande sexleksakerna för par

När det gäller sexleksaker för två, kom flera av de experter vi pratade med överens om att parvibratorer är ett utmärkt val för både nybörjare och avancerade par.
Även om många män tycker om att titta på när deras partner använder en vibrator så kanske de inte inser att nya typer av vibratorer är speciellt utformade så att båda parter ska kunna njuta lika mycket av leken. Det här är bra nyheter för killar som är trötta på att känna sig utanför i leken, de är nu inte förpassade till att bara se på.

We-Vibe & andra vibratorer för par

Parvibratorerna från exklusiva We-Vibe får alltid höga betyg av experter för sina olika hastigheter och inställningar som gör det möjligt för båda parter att styra vibrationernas styrka. We-Vibe parvibratorer är utformade för att bäras under samlag, vilket ger både klitoris- och G-spot stimulering till kvinnan, liksom massor av buzz till mannen.

Som en bonus innehåller We-Vibe 4 Plus en app som låter båda parter styra intensiteten hos varandras vibrationer, så att par kan ansluta i sovrummet även när de är mil från varandra. Långdistansförhållanden FTW!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.