Monsterdildo som fyller dig helt

Monsterdildo, beställ din megadildo på sinamatic.se

Monsterdildo, beställ din megadildo på sinamatic.seMonsterdildo som fyller dig helt

Denna monsterdildo, eller Megadildo som man också  kan kalla det. Den kommer att fylla dig helt och du kommer att njuta av känslan att vara total pentrerad.

Tillverkad av superlyxig silikon av medicinsk kvalitet och med en härligt svart färg. Tydlig ådring som ger dig extra stimulans och som en extra bonus har den även en kraftfull motor som ger härliga vibrationer. Du styr din monsterdildo enkelt med hjälp av den smidiga fjärrkontrollen som är fastsatt med en 1m lång sladd. Detta betyder att du enkelt kan välja hastighet och intensitet på vibrationerna på din 30cm dildo.

I botten av denna monsterdildo hittar du en kraftfull sugkopp

som enkelt går att sätta fast på plana ytor. Badrumskaklet är perfekt. Sätt fast den på väggen och li tagen bakifrån av en monsterdildo, en fantasi som blir uppfylld?

Sätt den på badkarskanten och grensla den. Möjligheterna är helt enkelt oändliga och bara din fantasi sätter gränsen här.

Glöm inte att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel när du leker med din monsterdildo. Den är väldigt grov så vi rekommenderar att du värmer upp med en mindre leksak eller fingrar innan du börjar leka med denna Megadildo.

Du bör även fundera på att köpa rengöring för sexleksaker. Ta för vana att rengöra dina sexleksaker både före och efter du använt dem.

På sinamatic.se hittar du sexleksaker fri frakt av högsta kvalitet till billiga priser. Vi levererar snabbt och i diskreta paket.
Vi önskar dig massa njutning!

Fler monsterdildos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.