Dildo – en klassisk sexleksak

Dildo med vibrator, billigast på sinamatic.se

Dildo med vibrator, billigast på sinamatic.se

Dildo  – härligt mjuk med ådring

Vibra Lotus är en klassisk dildo med vibrator. Tillverkad av lyxigt, mjukt, realistiskt silikon med en verklighetstrogen ådring som stimulerar extra.

Denna dildo med vibrator är utrustad med en kraftfull, tyst motor som enkelt kontrolleras med det vridbara reglaget i botten. Du väljer själv hastighet helt steglös. Det realistiska utseendet gör denna leksak väldigt populär samtidigt som den lila färgen gör att den är visuellt väldigt tilltalande.

Många kvinnor gillar klitorisstimulans men de flesta föredrar en kombination av båda. Denna Dildo med vibrator är ett perfekt komplement till din klitorisvibrator. Använd den för att bli sådär härligt fylld och njut av de kraftfulla vibrationerna som ger dig oändlig njutning.

Vibra Lotus tillverkas av Pipedream som är en av världens största tillverkare av vuxenleksaker. Detta borgar för högsta kvalitet och det är säkerligen därför som detta är en av våra absoluta storsäljare.

Du hittar dina sexleksaker billigast på  sinamatic se. Vi levererar snabbt och alltid helt anonymt i diskreta paket.

Ingen kommer att vet att du köpt sexleksaker online.

Du hittar denna dildo med vibrator här >>

Har du frågor eller önskemål så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@sinamatic.se, vi svarar snabbt och hjälper dig med de frågor du kan ha.

- 23%
- 30%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.