BDSM leksaker – de mest populära

BDSM leksaker

BDSM leksaker – de mest populära, en guide.

Är du helt ny på detta? Undrar du vad alla de där skrämmande men snygga BDSM leksakerna är bra för? I så fall är denna guiden för dig!
Det finns mängder med BDSM leksaker som du kan använda och här är några av favoriterna och bästsäljarna, ta och bekanta dig med dem.

 

Floggers - ett urval

- 31%
- 21%
- 49%

Floggers

Dessa varierar rätt mycket och det som avgör är bredden på varje “svans” och texturen på denna, materialet floggern är gjord i är också avgörande. Det bästa sättet att välja flogger är genom att du funderar på vilken typ av stimulation du vill ha när den används.

Floggers med tunna svansar i gummi eller hårdare läder kommer att svida om de används med kraft. Mjukare läder eller mocka kommer att ge en “rundare” känsla som mer värmer upp huden än orsakar smärta. Läs noga på produkten du är intresserad av så ser du vilken typ av flogger det är. Är du osäker så fråga säljaren/ webbshoppen, är de seriösa så hjälper de dig gärna att välja rätt produkt för just dig.

Om du åker på en BDSM mässa så kommer säljarna att låta dig klämma, känna och provsmiska BDSM leksaker så att du verkligen får det du är ute efter.

BDSM leksaker för alla

- 31%
- 31%
- 28%

Pinwheels

Pinwheels eller Wartenberg pinwheel som den också kallas, det finns en mängd variationer på detta tema, allt ifrån pinwheels av plast som är engångsartiklar till pinwheels med 7st hjul på.
Dessa ser riktigt elaka ut men de ska användas väldigt lätt över huden och även på bröstvårtorna, så länge man inte applicerar för mycket tryck är de extremt njutbara.

Detta är en mycket säker leksak som kan skänka massor med njutning genom att din sub’s hud “väcks” och retas.

Historiskt hade dessa ett medicinskt syfte och användes för att testa känsel i patientes hud/ nerver. Det är dock väldigt tydligt varför de snabbt har blivit BDSM favoriter och nu finns att köpa hos varje välsorterad BDSM butik.

Spö – ridspö

Dessa kan man enkelt köpa i närmaste ridaffär, men kolla spöet innan du köper det. De varierar i styvhet och bredd och detta påverkar känslan när de används. Ju smalare och styvare ridspöet och tungorna längst fram är, desto mer kommer de att svida.!Käppar

Samma sak gäller här som för ridspö, ju smalare de är desto mer kommer de att svida och desto större chans finns att det går hål på huden. Här gäller det att vara försiktig och för Dom’s gäller det att öva ordentligt innan ni leker med er sub. En tjockare käpp kommer att ge en “rundare” känsla men även den kommer att få din sub att skrika ordentligt.
När din sub är fastbunden och har ögonbindel kan det ge en spännande, skrämmande effekt om du så bara “swishar” förbi i luften med käppen för den där simulerade effekten av ett slag utan att faktiskt träffa.

Klämmor för bröstvårtor

Dessa varierar rätt mycket, allt ifrån riktigt smärtsamma (din sub kanske uppskattar riktigt hårda tag) till mer nybörjarvänliga och till och med stimulerande.
Vissa är gjorda som klädnypor med en fjäder som håller dem ordntligt på plats. Andra har en skruv där du kan ställa trycket på bröstvårtan utefter din subs önskemål. De sistnämnda är att rekommendera om du är osäker på exakt vad du och framförallt din sub gillar. Tanken är att klämmorna lämnas på plats ett tag, allt ifrån ett par minuter till en halvtimme eller mer. Men var försiktig här, ju längre de lämnas på, ju mer lär din sub skrika när de tas av, detta för att den plötsliga tillförseln av blod i bröstvårtorna kan vara relativt smärtsam! Är du ny på detta så experimentera för att se vad du gillar.

Bojor, koppel & rep

Vare sig du väljer handbojor, fotbojor, koppel eller rep som BDSM leksaker så är just att vara fixerad/ fastbunden/ bojad en stor del av BDSM scenen. Mjuka, breda och väl passande bojor är bäst för långa & bekväma sessions. Detta minimerar behovet av att justera dem under lekens gång, något som kan vara en distraktion.
mal”]

Koppel - ett urval

- 19%
- 13%

Gags

Detta är inte BDSM leksaker för kompletta nybörjare. Det kan ta en stund för en sub att förbereda sig för att använda en gag och det är en bra idé att prova dem själv, på egen hand innan man använder dem ihop med en partner. Det är omöjligt att prata med en gag i munnen, även om du kan göra läten och ljud. Det är därför viktigt att ni har ett annat sätt att kommunicera i de fall en sub önskar avbryta leken. Ett sätt är att din sub har en boll även i handen som släpps om leken ska avbrytas eller så kan man även använda handsignaler.

Här krävs total tillit mellan sub & Dom, en sub måste veta att så fort den överenskomna signalen är utförd så släpps subben loss.

 

 

 

Rep kan man använda om man vet hur de ska knytas korrekt och om man har respekt för säkerhetsaspekterna det innebär. Repets knutar ska aldrig pressa på senor eller ligament och din sub ska helst inte ha en stor knut som pressar in i ryggen när hen tvingas. Här finns det väldigt bra guider online till shibari och andra sätt att binda fast din sub på ett korrekt sätt.

Koppel ska ha bra passform och sitta bekvämt, lämna aldrig din sub ensam om kopplet är fastsatt vid något föremål Koppel är perfekta för att leda runt din sub på önskat sätt.

 

Klämmor för bröstvårtor

- 20%

Paddle

Detta är platta, paddelliknande BDSM leksaker som stimulerar en hel del om den används rätt. Samma sak gäller som för ridspö och käppar, bredare = mindre smärtsam och “rundare” känsla. Mjuk mocka är mindre intensivt än styvt läder. Läs igenom produktbeskrivningen noga innan du väljer din paddle. Det finns även paddles med nitar på och dessa kommer självklart att kännas mycket mer än de utan.

Vibratorer

Dessa behöver väl knappast nämnas som BDSM leksaker men ibland glöms de bort även i dessa sammanhang. Att glömma en vibrator i dessa sammanhang är något som absolut inte bör hända! Allt ifrån en standard rabbit till en mer kraftfull wand kan användas som BDSM leksaker. ÄVen här är det viktigt att man har kommunicerat sätt för den undergivna att meddela när han/ hon fått nog eller behöver avsluta sessionen.

Sist men inte minst

Den bästa BDSM leksaken av de alla är dessutom gratis! Din hjärna är den bästa leksaken du har, fantasi kan bygga upp intensiv förväntning, rädsla, spänning eller vad som nu önskas ur en BDSM session. Använd SMS/ email eller annan kommunikation innan ni ses.
Berätta för din sub, efter du satt p ögonbindeln, exakt vad du ska göra med den. Måla upp ett skrämmande men attraktivt scenario, allt beror på vad du och din sub vill ha ut av leken

Ha nu jätteskoj och lek säkert med dina BDSM leksaker!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.