Isabell berättar om varför hon älskar sin buttplugg

Buttplugg - jag älskar min buttplugg!

Buttplugg – jag älskar dig!

Precis som många andra kvinnor så hade jag inte den bästa möjliga introduktionen till anala lekar. Jag kände mig pressad och var helt oförberedd och detta gjorde att hela upplevelsen var ganska smärtsam.
Detta gjorde att jag var väldigt tveksam till analsex och övriga aktiviteter som innebar anal penetration.
Efter hand har jag vuxit, både som person och sexuellt och ett av mina mål har varit att öppna dörrar som jag tidigare bestämt mig för att hålla stängda för all framtid.

Ett av mina främsta verktyg i kampen mot sexuell stiltje och för att övervinna mina rädslor har varit den underbara buttpluggen!

Jag hade nog faktiskt aldrig kunnat föreställa mig att just en buttplugg skulle vara en del av min sexuella repertoar. Med tanke på mina negativa upplevelser och en generell brist på intresse så kändes det väldigt långsökt.
Till slut så får man väl säga att lusten att utforska och ren nyfikenhet trumfade rädsla och tveksamhet, det var helt enkelt så min resa i buttpluggens underbara värld började.

Som tur är finns det en väldig massa olika buttpluggs att välja på och de flesta är rent av fantastiska. En mängd olika designer, storlekar och material gör inte hela resan mindre spännande! Möjligheterna som finns är helt hisnande och det enda som gör mig lite bitter är att jag saknar en prostata (vem hade kunnat tro det)!

Första gången jag provade en buttplugg så var det en liten buttplugg som hade det passande epitetet “mini pleasure plug”, den var rosa och gjord helt i silikon. Den var bara så söt och såg helt ofarlig ut. Kort och gott blåste den bort alla de tvivel jag hade gällande anala lekar. Den SÅG inte smärtsam ut och den var definitivt inte det. Faktum är att den var fantastiskt skön på ett sätt jag aldrig tidigare hade kunnat föreställa mig!

ButtPlugg – Fördelarna

Buttplugg - en guide till buttplugsNär jag hade denna söta, rosa buttplugg i mig under penetrativt sex så blev jag stimulerad mer intensivt än jag någonsin blivit tidigare. Jag är normalt en klitoristjej och den där lilla knappen hade alltid varit i centrum för mig i sovrummet. Jag hade fortfarande aldrig fått en G-punkts orgasm och penetration var aldrig det jag såg som någon höjdpunkt. Med en buttplugg på plats så var det som om hela min anatomi flyttades “uppåt”, känslan av penisen i mig blev mer intensiv och min G-punkt blev stimulerad på ett sätt den aldrig tidigare blivit
Det var precis som om jag kunde se allt klart nu –  Det var SÅHÄR sex skulle vara!

En hel skattkista med buttpluggs!

Sedan dess har jag accepterat att buttplugg är en del av mitt liv och då framförallt sexlivet.. Jag har upptäckt att det är ett väldigt mångsidigt sexuellt hjälpmedel och efter att ha spenderat en hel del tid vid datorn med att leta efter nya buttplugs så har jag upptäckt att det faktiskt finns hela skattkistor fulla med buttplugs!

Vissa saker har alla bra plugs gemensamt, de har tex en rundad topp och en markerad bas (man vill inte att den beger sig längre in än önskvärt), just dessa 2 attribut är det som skiljer en bra buttplugg ifrån en dålig  buttplug!
Förutom detta är de flesta plugs helt olika, de kan vara gjorda i silkon, metall (min favorit!), glas eller vanlig plast. Det finns guldpläterade  plugs och det finns vibrerande. Jag har till och med hittat en buttplug som har äkta diamanter i änden (ja tack!) Just det, det finns även plug med svans för de som har denna fetisch (ja, det har jag). Jag har märkt att en tyngre buttplugg i tex metall ger en skönare känsla, detta är nog ytterst personligt antar jag.

Buttplugg – sammanfattat

kort och gott så har buttpluggen lärt mig att hålla alla dörrar öppna och att njutning kan vara lite som fin whisky, man måste försiktigt lära sig att njuta av den! Nuförtiden använder jag ofta en buttplugg som smycke (detta kanske inte är något jag berättar vid middagsbordet på den aktuella festen). Så sammanfattningsvis, knuffa undan rädslan, välj en plug du gillar och testa!

Buttplugg - hitta din favorit

- 51%
- 53%
- 56%
- 38%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.