Fotbojor ifrån Luxury Fetish

Fotbojor - billigast på sinamatic.se

Fotbojor för bondage och BDSM

Fotbojor - billigast på sinamatic.seFotbojor ifrån det exklusiva märket Luxury Fetish. Dessa fotbojor är tillverkade i vinyl och de är fodrade med mjuk neoprene. Du kan vara gelt säker på  att dessa fotbojor sitter ordentligt på plats med stadiga spännen i metall. Fotbojorna hålls ihop av en gedigen kedja i metall och fästs med karbinhakar i metall.

För dig som gillar Bondage & BDSM är fotbojor ett välkommet tillägg i lekarna och de kan med fördel kombineras med en spreader bar för att hålla din subs ben brett isär. även när hen inte riktigt vill att de ska vara brett isär.

FÖr dig som vill ägna dig år lite hårdare lekar är det viktigt att sätta upp reglerna ifrån början. Prata noga igenom vad ni båda förväntar er av upplevelsen och sätt upp tydliga ramar för er lek. Att använda ett stoppord är en väldigt bra idé. Förslag på stoppord är tex Gul & Röd.

Gul betyder att leken är precis på gränsen för vad din sub klarar av och att du bör vara uppmärksam och kanske inte ta det hela ett steg längre.

Röd betyder att leken har gått lite för långt och att det är dags att avbryta. SÅ fort du hör ordet röd är det viktigt att du omedelbart avbryter och släpper loss din sub. Gör du inte detta riskerar du att förtroendet er emellan skadas.

Det gäller att inte dö nyfiken och därför kanske det är läge att testa allt minst en gång.

Du hittar dessa exklusiva fotbojor här >>

Fler snygga fotbojor

- 14%
Det ursprungliga priset var: 1 349kr.Det nuvarande priset är: 1 156kr.
- 37%
Det ursprungliga priset var: 699kr.Det nuvarande priset är: 441kr.
- 29%
Det ursprungliga priset var: 189kr.Det nuvarande priset är: 135kr.
- 35%
Det ursprungliga priset var: 359kr.Det nuvarande priset är: 234kr.
- 35%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 195kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.