Tips på hur du kan stimulera G-punkten

Tips på hur du kan stimulera G-punkten

Den berömda G-punkten som ska kunna leda till otroliga orgasmer för både honom och henne. G-punkten har varit en diskussionsfråga ända sedan 1950-talet. Fast då hade den inte riktigt ett namn utan själva namnet kom på 1980-talet. I början var det mest rykten om att det fanns en punkt i vaginan som var speciellt känslig för stimulering.

Stimulera mäns G-punkt, eller rättare sagt p-punkt för prostata kom lite senare och var länge lite av en tabu. Mäns motsvarighet till g-punkt går att nå via anus och ca 5–8 cm in. Där går det att stimulera prostatakörteln vilket många män upplever är extremt skönt. Så hur stimulerar man hans och hennes speciella punkt? Du kommer garanterat märka när du träffar rätt. Oavsett om du testar på dig själv eller på någon anna.

Hitta g-punkten på henne på rätt sätt

G-punkten är egentligen ett helt område och inte en enda punkt så det är lite lättare än vad det låter att hitta rätt. När du ska ge dig ut på jakt för första gången efter din egen eller någon annans kvinnliga g-punkt så hittar du området i främre delen av slidväggen. Använder du fingrarna så kommer du hitta ett område som kan kännas lite mer skrovligt än resten av slidan. Vanligen finns den en bit in och upp mot magen. Det är naturligt om du trycker där att du kan uppleva att du eller din partner känner sig lite kissnödig. Tips:

  • Till skillnad mot exempelvis klitoris är det inte lätta smekningar som stimulerar g-punkten.
  • Använder du fingrarna kan du med fördel trycka fingret mot dig, lite som tecknet ”kom hit”.
  • Det finns även speciella g-punkts stavar och vibratorer som är utformade för att stimulera g-punkten.
  • Eftersom g-punkten sitter inne i slidan är det bra att vara riktigt våt innan eller använda glidmedel.

Många tycker det är lättare att få rätt stimulering med hjälpmedel istället för fingrarna. Stimuli av denna sköna punkt gör det lättare att få fontänorgasm, framför allt om g-punkten och klitoris stimuleras samtidigt.

Hans g-punkt ska inte missas

Vissa män eller kukbärare tycker det är så skönt att få sin g-punkt, eller korrekt benämnt p-punkt stimulerad att det går för dem utan att vidröra kuken. Prostatan är egentligen en körtel. Här produceras det sekret som sen blandas med spermier vid en utlösning. När du ska hitta din egen p-punkt eller en partners kommer ni behöva glidmedel och värma upp analt först.

Själva magiska punkten återfinns ofta någonstans mellan fem och åtta cm in. Du ska inte trycka hårt utan istället massera i den takt som känns skönt. Du kan också använda cirkelrörelse med fingret eller fingrarna. Det går också att använda leksaker för prostatastimulans med eller utan vibrering. Tänkt på att alltid ta det lugnt i början när ni leker analt. Oavsett om du är själv eller med någon annan. Hittar du rätt kommer du eller din partner att få en otroligt skön orgasmen, så var inte rädd att prova om ni bägge är med på det.

- 51%
NYHET
- 11%
- 40%
- 45%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.