Hur du använder en sexgunga och varför du ska testa det.

Sexgunga

Till att börja med, när du tar med dig något nytt i sovrummet, finns det alltid en känsla av nyhet. Och nyheter är en riktigt bra sak för sexlivet, särskilt om du har varit med din partner ett tag.

Men varför skulle du investera något så extravagant när en “mindre” nyhet som en klitorisvibrator eller fingervibrator kanske är alldeles tillräckligt? Detta är en helt legitim fråga och svaret är att i allmänhet tillåter sexgungan dig att arbeta smartare, inte hårdare i sovrummet. En sexgunga kan ge dig upplevelser i nya positioner utan att du behöver vara en akrobat, superflexibel eller porrskådis.

En bra sexgunga är väldigt mångsidig.

De är riktigt bra för oralsex eftersom det gör det möjligt för mottagaren att enkelt ta emot utan att behöva hålla benen uppe eller bakåt eller isär, vilket gör att de kan fokusera på njutningen och inte deras benplacering.

Även om sexgungor har fått stämpeln hardcore eller känns lite för “fetischiga” för dig så rekommenderar vi alla att testa. I verkligheten kan de faktiskt vara säkrare / bekvämare / och lättare för din kropp än positioner reverse cowgirl, doggystyle etc, som kan sätta innebära hög belastning på dina händer, handleder, höfter eller knän.

Lyssna bara på din kropp – om dina muskler börjar göra ont, berätta det för din partner och justera remmarna eller din placering.

Och se till att kontrollera viktgränsen. Detta är särskilt viktigt om ni båda planerar att klättra ombord och prova en viktlös version av en klassisk samlagsposition som missionär eller sked.

De bästa sexgungorna

Vill du prova en sexgunga? Då har vi goda nyheter! Det är förmodligen billigare än vad du först hade trott. Tänk på att det kanske inte är perfekt första gången du använder en. Det är viktigt att du testar det hela med ett stänk humor och förbered dig på att felsöka om du ställer in remmarna för lågt eller högt eller om den position du planerade att försöka inte fungerar helt.

Våra sexgungorTill sexgungor

- 18%
- 20%
- 28%
- 25%
- 18%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.