Magic Wand – alla kvinnors favoritleksak, en guide

– som kan användas även för att massera på flera olika sätt. Det finns nästan ingen kvinna som inte älskar en Magic Wand och vi rekommenderar alla att äga minst en.

Dessa sexleksaker är ofta väldigt kraftfulla och stimulerar klitoris på ett helt unikt sätt. Du kan även använda din Magic Wand för att massera andra delar av kroppen. Axlar, nacke, lår och fötter är populära att massera med en Magic Wand.

Dessa vibratorer är ofta ergonomiskt utformade för att vara lätta att hålla i handen. Formen liknar lite en batong fast med ett stort runt eller ovalt huvud som är flexibelt och följer din kropps rörelser.

En Magic Wand är nästan uteslutande tillverkad och ämnad för yttre bruk och inte för penetration.

Gemensamt för alla Magic Wand är att de har väldigt starka vibrationer. Så önskar du en sexleksak med extra kraftiga vibrationer är en detta definitivt något för dig.

Wands är oftast väldigt snyggt designade och för tankarna till riktigt exklusiva designdetaljer. Du kan själv välja om du önskar en Magic Wand som är nätdriven, med sladd, eller en liknande som är batteridriven eller kanske vill dy lyxa till det med en Uppladdningsbar Magic Wand? Dessa laddas oftast enkelt via en USB kontakt som du antingen pluggar in i din laddkontakt eller i din dators USB port.

Priserna på dessa underbara sexleksaker kan skifta rätt mycket i pris och du bestämmer själv hur mycket du vill spendera. De billigaste kostar runt 200kr men du kan även välja de lyxigare varianterna och de kostar upp till ca 1900kr.

Det har egentligen ingen betydelse vilken av alla dessa produkter du väljer. Vi är väldigt övertygade om att du kommer att bli väldigt nöjd med din sexleksak.

Beställer du innan klockan 14.00 så skickar vi din beställning samma dag. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst på info@sinamatic.se om du har frågor eller önskemål kring våra produkter och vår hemsida.

Magic Wand på sinamatic.se, stort sortiment, snabb leverans

Magic Wand - ett urval ur vårt sortiment

- 18%
Det ursprungliga priset var: 595kr.Det nuvarande priset är: 489kr.
- 21%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 635kr.
- 18%
Det ursprungliga priset var: 789kr.Det nuvarande priset är: 649kr.