Strapon – En guide för nybörjare

Strapon - en guide för nybörjare

Tanken att en kvinna kan spänna fast en dildo och en sele som får henne att känna sig som en cowboy och sedan penetrera en annan person är egentligen ingen stor grej och verkar i princip vara coolt för mig. Men uppenbarligen kan strap-on-sex vara lika besvärligt som penetrerande sex med en penis. Du kan ha en fantastisk upplevelse fram tills att dildon dyker ur eller oavsiktligt hamnar i fel hål eller om du måste byta position eftersom den träffar en punkt i hennes vagina som känns som att någon hugger henne med en dildo, vilket inte är idealiskt.

Jenny, en 30-årig transperson och kundtjänstrepresentant, har blandade känslor för strap-on-sex. “Det kan vara en påminnelse om att min kropp har misslyckats med att leva upp till mitt personliga ideal kring sex”, säger han, men det är fortfarande en av hans tre främsta sexuella aktiviteter. Strap-ons kan användas av straighta kvinnor för att tränga in i sina pojkvänner (det man kallar “pegging”) eller av homosexuella kvinnor eller trans män för att ha penetrerande sex sina kvinnliga partners, eller helt enkelt av någon för att penetrera någon annan! De penetrerande alternativen är oändliga.

Jag pratade med ett gäng kvinnor och transpersoner som älskar strap-on-sex för att gå igenom alla saker och ting för att använda en dildo med sele. Första steget är enkelt: Köp en Strapon!

Strapons

- 62%
 1. Du behöver inte välja en dildo som ser ut som en verklig penis.
  Stephanie, 34 säger att hon känner till en del lesbiska kvinnor som älskar dildos som ser ut som penis, men säger att många andra kvinnor gillar mer konstnärliga dildos.
  Sedan finns det en tredje grupp som tror att de alla ser likadana ut i mörkret, vilket är en legitim poäng. Det viktigaste är att du tar med din partner på straponshopping så att ni kan välja tillsammans. Karin, 28 säger att en bra tumregel är “bäraren väljer färgen, mottagaren väljer storleken.”  Karin rekommenderar också att du hittar en affär med sexleksaker som kan erbjuda ett stort urval av kvalitativa Strapons.
 2. Ja, det spelar någon roll om din Strap-on-utrustning är välgjord eller om det är en billigt skräp.
  Karin säger att hon en gång hade en strap-on som var riktigt obekväm och billigt gjord, och den bröts av under sex “Det är värt att spendera de extra pengarna”, säger hon, “spara aldrig när det gäller sex och vad du för in i kroppen!”  Hon undviker de som inte har en sele, som i grunden är dubbeländade dildon med ena änden vinklad för att föras in i den aktiva partnern. “Den använder i princip bara deras vaginala muskler och inget annat för att hålla leksaken på plats”, säger hon.
 3. Det är verkligen viktigt att hantera dina förväntningar om hur enkelt och hett strap-on sex kommer att bli.
  Victoria, 33, berättade för mig att fantasin att du spontant ska knulla och det kommer gå smidigt måste avvisas ASAP för allas skull. Verkligheten är att du måste ta en paus i liggandet för att sätta på selen, se till att den är fäst på rätt sätt och ta fram glidmedlet, vilket i grunden är motsatsen till spontan sex. I allmänhet sa alla människor jag pratade med att ha humor på alla potentiella fallgropar och besvärliga stunder är definitivt din bästa vän (tillsammans med glidmedel …).
 4. Glidmedel är din BFF.
  Varenda person som jag pratade med nämnde glidmedel minst tre gånger, så hoppa definitivt inte över glidet. Dildomaterialet kan ibland torka ut din vagina, så det behövs mycket för att det lätt ska glida in och ut.
 5. Det kommer definitivt att vara lite omständigt första gången du sätter på dig en strapon
  Victoria sa att första gången hon satte på en strapon så kändes det väldigt främmande att plötsligt vara den som bar en penis. I sitt första lesbiska förhållande var hon en botten eftersom hon tidigare hade varit med män och det var vad hon var van vid, men när hon väl kände sig mer säker på sin sexuella identitet var hon lika bekväm med att vara både topp och botten.
 6. Det är mycket mer intimt än att någon använder en vibrator på dig.
  Strap-on-sex handlar verkligen om att lära känna någon, för du måste fråga vad den andra gillar vad gäller storlek, form och färg (vilket leder oss tillbaka till “vissa kvinnor vill inte att dildo ska se ut som en penis alls”  punkten).
 7. Stöt eller “jucka”inte så mycket som du kan vara frestad att göra!
  Karin säger att många kvinnor använder sina höfter för mycket när de trycker på och rekommenderar att du försöker hålla dina höfter raka och trycka lätt, istället för att flytta dig från sida till sida.
 8. Nej, du kommer uppenbarligen inte att känna att den är fäst vid din kropp, men det spelar ingen roll.
  Victoria säger att hon inte har den känsla hon skulle ha om dildon var en verklig kroppsdel ​​detta är hennes minsta favorit sak med strap-on sex, men hon älskar fortfarande power-play aspekterna, oavsett om hon ger eller tar emot. Att se sin partner njuta av det är tillräckligt hett för många människor.

Fler strapons

- 26%
- 51%
- 29%
- 54%
- 26%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.