Krydda sexlivet med Rollspel

Här är lite tips för dig som funderar på  rollspel

Rollspel är ett fantastiskt sätt att sätta guldkant på sexlivet.

Men rollspel är inget man bara slänger sig in i med förbundna ögon. För att era sexiga lekar ska fungera och kännas naturliga så är det viktigt att du och din partner/ partners noga har pratat igenom scenariot innan ni lever ut det.
Det finns en del saker som ni verkligen behöver bestämma och planera i förväg.

 1. Prata igenom fantasin
  Vare sig du och din partner har bestämt er för att utforska din fantasi eller lever ut din partners mest hemliga tankar så är det viktigt att ni duskiterar vad ni båda hoppas få ut av upplevelsen. Det finns olika sätt att göra detta. Ni kan sätta er ner och ha en ärlig och tydlig diskussion kring scenariot och planera hur ni vill leva ut det. Ett annat sät är att göra diskussionen lite mer spännande genom att prata om era tankar & fantasier under förspelet. Detta kan vara ett väldigt trevligt sätt att bygga upp stämningen & förväntningarna. Men var noga med att vara tydliga annars kan fantasin lätt bli en mardröm när ni väl tar steget.
 2. Sätt gränserna tillsammans
  Om det är så att ingen av er har några gränser så blir detta väldigt enkelt. Men de flesta har vissa gränser och därför är det viktigt att ni diskuterar dessa. Att sätta gränserna innan man ägnar sig åt rollspel förhindrar även du eller din partner går för långt och förstör fantasin genom att gå över gränserna för vad den andre är bekväm med. Detta gör det enklare för er båda att njuta av situationen och att stanna kvar i ögonblicket utan att behöva oroa sig för att gå för långt. Om era fantasier är väldigt avancerade är det en väldigt bra idé att komma överens om ett “safe-word” som används för att omedelbart stoppa leken.
 3. Glöm inte säkerhet
  Bara för att ni lever ut en påhittad fantasi innebär det inte att ni kan ignorera verkligheten totalt. Er hälsa är alltid prioriterad så ifall det behövs är det en bra idé att ha ett stort lager kondomer innan ni lever ut fantasin. När du ändå köper dessa så se till att köpa ett riktigt bra glidmedel, kanske en vibrerande penisring eller liknande sexleksaker som ger ytterligare krydda åt situationen.
 4. Öva på egen hand om du är nervös
  Scenskräck finns även i sovrummet. Ifall du är orolig över att kunna leverera när det är dags att leva ut den där härliga fantasin så är det en bra idé att ha repeterat på egen hand innan. Online kan du enkelt leta upp exempel på scenen du och din partner ska spela upp/ leva ut. ÖVa in en del nyckelfraser som kan hjälpa dig om du känner dig stressad i stundens hetta. Att vara förberedd kan även ge dig den där lilla extra skopan självförtroende som gör att rollspelet blir ännu mer verkligt för dig och din partner.
 5. Förlora dig i ögonblicket
  På den stora kvällen så rekommenderar jag dig att glömma alla dina hämningar och gå helt upp i din valda karaktär. Försök även att se din partner som den karaktär hen har valt. Om du hela tiden tänker på att ni rollspelar så kommer du inte att njuta lika mycket av upplevelsen.

Att leva ut en sexfantasi kan vara ett väldigt väldigt roligt sätt att utforska din sexualitet samtidigt som du kommer din partner närmre.
Om du någon gång under rollspelet upplever att du inte riktigt gillar scenariot/ upplevelsen så mycket som du trodde att du skulle göra när du fantiserade om det så finns det inget fel i att dra i handbromsen. Om en av er inte gillar det eller njuter av upplevelsen så kommer heller inte den andre att göra det.
Ni kan alltid försöka igen med en annan fantasi om den fantasi ni valt inte känns helt rätt.

Kom ihåg att njuta, slappna av och ge dig hän totalt.

Lycka till med era fantasier nu snuskisar!

Rollspel - kostymer & outfits

+
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan Snabbkoll
+
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan Snabbkoll
+
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan Snabbkoll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.