Guide till stora leksaker

Stor dildo, en guide till hur du använder stora dildos

Hur använder man egentligen en stor leksak?

Första gången du ser denna realistiska dildo ifrån RealRock så tänker du säkerligen en av dessa två saker.

1: AJ!
2: YES! Det där ser riktigt skoj ut!

Längden & omkretsen på en stor dildo kan vara väldigt avskräckande om du är helt grön när det gäller stora sexleksaker, men en stor dildo kan faktiskt tillfredställa dig på ett sätt som de flesta andra leksaker inte kan

Men hur gör man då egentligen med en stor leksak?

Det förklaras enkelt i 4 steg

 1. Rengör din stora dildo
  Även om du rengjorde din stora dildo sist du använde den eller om den kanske är helt ny så bör du tvätta av den orentligt och helst använda ett hygieniskt rengöringsmedel för sexleksaker, tänk på att din dildo kommer att utforska dina allra mest privata regioner så det är därför skönt att veta att den är helt ren så du kan fokusera helt på din njutning.
 2. Glidmedel, glidmedel och ännu mer glidmedel!
  Storleken & formen på en stor dildo gör att användande av rätt glidmedel är väldigt viktigt. Kort och gott, ju större leksak, ju bättre glidmedel behöver du. Välj ett tjockt glidmedel av hög kvalitet, vi rekommenderar då speciellt det lyxiga Mister B, ska du använda en fistingleksak så bör du kika lite närmre på en Fisting Gel, det minimerar friktionen och tar bort den initiala smärtan som annars kan uppstå vid lek med stora leksaker.
 3. Försiktigt, försiktigt!
  Den extra stora omkretsen och längden som en stor dildo har kan göra den lite svårare att föra in i början. Ta det sakta & försiktigt och använd ställningar som medger att du särar på benen ordentligt, du kan till exempel ligga på rygg med en kudde under rumpan, med benen uppdragna och särade. Alternativt kanske du föredrar att huka dig, sittande, över den stora dildon för att enklare kunna kontrollera djupet.
  Att börja gärna med en mindre leksak och jobba dig sedan upp till den stora är även det en mycket bra idé
 4. Fortsätt du nyfikna utforskare!
  När du väl kommit förbi den bredaste delen av leksaken så bör din kropp vara såpass avslappnad att du kan fokusera mer på din njutning. Vissa gillar att vrida på den stora dildon när den är inuti dem, för att få den att träffa precis alla erogena zoner. Andra föredrar mer klassisk “in-och-ut”, alla har olika preferenser och så länge man kommer ihåg att ta det lugnt och känna efter ordentligt kommer detta att bli en väldigt njutbar upplevelse.

 

Finns det då några faror med att använda en stor leksak?

Svaret på den frågan är både JA & NEJ.
så länge du använder den stora leksaken på ett  säkert sätt och inte stressar så ska du inte ha några problem, värm alltid upp innan du använder en den stora dildon och se till att aldrig tvinga in den utan en mängd glidmedel och ordentlig uppvärmning först. Ifall du ignorerar detta kan det resultera i att du blir öm, att vävnad blir irriterad och i extrema fall, till och med blöder.

Så se till att använda glidmedel i mängder och ha gott om tid så ska du kunna njuta av massiva leksaker utan några bekymmer!

Känner du obehaglig smärta eller obehag så sluta omedelbart, det betyder att kroppen inte är redo för något så stort och du behöver både mer glidmedel och mer tid för att värma upp.

Många oroar sig över att en stor dildo ska töja dem permanent och göra att en eventuell partner upplever att man är “slapp”. Detta behöver du verkligen inte oroa dig över. Din kropps naturliga elasticitet kommer att förhindra detta och kommer att återgå till ursprungstillståndet nästan direkt efter att du lekt med din stora leksak.
Är du ändå orolig kan du använda Kegels eller knipkulor för att bibehålla din “tighthet”, detta är något alla kvinnor ändå bör göra av hälsoskäl.

Sist men inte minst!

Glöm inte att avlägsna eventuella smycken innan du leker med en stor leksak!

Ett urval av stora dildos

Stor dildo, köp din fistingleksak online
Stor dildo, köp din fistingleksak online
Stor dildo, köp din fistingleksak online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.