Vad är en klitorisvibrator?

När du behöver exakt stimulering av klitoris är dessa klitorisvibratorer perfekta. Vill du ha en klitorisvibrator som även fungerar som massageapparat ska du helt klart välja en av våra. Finns både som uppladdningsbara och nätdrivna varianter.

Inget hem är komplett utan en riktigt bra klitorisvibrator

Även om detta är en sanning med viss modifikation så kan vi tycka att alla bör ha tillgång till en så fantastisk produkt. Om du väljer en futuristisk eller en mer traditionell klitorisvibrator är upp till dig.

Vissa modeller är batteridrivna och vissa ansluts till din väggkontakt med sladd. Om du väljer en  med nätanslutning så räkna med riktigt kraftfulla vibrationer och orgasmer utöver det vanliga! Ett plus i kanten är att en wand kan användas för med traditionell massage av tex nacke & axlar.

Väljer du en klitorisvibrator av den lite mer traditionella stilen kan du välja mellan våra bullets, massageägg och andra vibratorer som stimulerar din klitoris perfekt!

Vissa modeller är vattentäta, andra bara stänksäkra och några gillar inte alls vatten, läs specifikationerna under varje produkt för att få mer information om storlek, skötsel, material och vilken sorts batterier som gäller.

Vi har ett gediget utbud av klitorisvibratorer

De är alla perfekta för stimulering av klitoris och du kommer hitta en mängd olika klitorisvibrators, allt från designade och lyxiga klitorisvibrator till enklare modeller som enkelt kan följa med i din handväska och som är diskreta, snygga och i visa fall liknar läppstift eller sminkartiklar.

En klitorisvibrator är oftast en vibrator som används för yttre stimulans, ett bra exempel är så kallade trollspön med ett stort huvud med starka vibrationer. En klitorisvibrator har ofta väldigt starka vibrationer och är perfekt till dig som behöver lite mer stimulans för att få orgasm.

Glöm inte att glidmedel förhöjer upplevelsen ytterligare. Läs på varje produkt vilken typ vi rekommenderar.

Beställer du innan klockan 14.00 så skickar vi din beställning samma dag. På sinamatic.se säljer vi lyxiga sexleksaker online till billiga priser.

Har du frågor så kontakta vår kundtjänst på info@sinamatic.se

klitorisvibrator på sinamatic.se, stort sortiment

klitorisvibrator - ett urval

Delbetala från 123 SEK/månad
Delbetala från 123 SEK/månad
Delbetala från 161 SEK/månad
Delbetala från 125 SEK/månad
Delbetala från 103 SEK/månad
Delbetala från 116 SEK/månad
Delbetala från 152 SEK/månad