En Fleshlight, Lösvagina eller en sk. lösfitta är den just nu mest köpta sexleksaken

för mannen som vet vad han gillar. Lösvaginor finns i en hel uppsjö olika modeller och märken och du håller den enkelt med din hand när du har en skön stund för dig själv. ”Spank-the-monkey” in style med andra ord! Välj själv om du vill ha en lösvagina som är helt realistisk eller om du vill ha en mer futuristisk upplevelse med en lösvagina som tex. ser ut som en ölburk. För dig som vill ha en extra lyxig lösvagina är det Fleshlight som gäller.

Lyxig Lösvagina – Fleshlight är lösvaginornas Rolls Royce!

Det finns inte en chans att alla de miljoner människor som köpt Fleshlight har helt fel, en Fleshlight är gjord av ett helt unikt material, som är patenterat, och du kan inte skilja det från den riktiga varan om du ens vill. Mjuk, skön och kramar ändå fantastiskt om din penis. Dessutom är Fleshlight riktigt snyggt designad och liknar verkligen den äkta varan. I den lyxiga serien Fleshlight Girls hittar du lösvaginor som är avgjutna direkt ifrån berömda porrstjärnors mest privata delar. Man gjuter då av både vagina, anus & även mun och du kan själv välja vilken avdessa  lösvaginor du vill uppleva. Nu kan du sätta på den porrskådis du alltid fantiserat om att sätta på!

Innan du använder din lösvagina

är det en trevlig idé att värma upp den under varmt/ ljummet vatten (allt efter egen smak) och sedan applicerar du generöst med vattenbaserat glidmedel, du kan nu knappt skilja detta ifrån en verklig fitta och du kan enkelt öka eller minska ”suget” eller ”trycket” med det praktiska locket i botten av lösvaginan. Allt efter dina egna preferenser.

Som sexhjälpmedel är en lösvagina oöverträffad och vi rekommenderar dem varmt. Du kommer att hitta din billiga lösvagina eller fleshlight här på sinamatic.se

Lösvagina fleshlight, billig lösvagina

Fleshlight, Lösvagina eller lösfitta - du väljer själv

Delbetala från 105 SEK/månad
NEDSATT 28%
Delbetala från 114 SEK/månad
Delbetala från 89 SEK/månad