Dildo i glas, metall, silikon & ABS

En snygg dildo som samtidigt levererar fantastisk njutning måste väl ändå vara det optimala?
Här kan du själv välja och vraka!

Oavsett om du vill ha en dildo med batterier

eller kanske en utan så kommer du att hitta dildos i de flesta tänkbara former, storlekar och material.
Det lönar sig att läsa produktbeskrivningen för den dildo du är intresserad av, här ser du både längd, införbar längd, diameter och annan matnyttig information som vilka batterier som krävs (för batteridrivna dildos), vilket glidmedel som rekommenderas samt om dildon är vattentät eller inte.

Snygg dildo i glas, läs information om dildos på sinamatic.seDu kan även läsa recensioner eller kanske lämna en egen recension om ett inköp du gjort.

En dildo är ofta formad som en autentisk penis, man kan tillverka dildos i en mängd olika material och utföranden Gummi är lika vanligt som det lyxiga ”Cyber Skin” materialet där man knappt kan känna skillnaden mot vanlig hud. Dildos tillverkas även i glas eller metall och dessa är perfekta för temperaturlekar, man kan antingen värma dem i varmt vatten eller lägga dem i kylen en stund. Vissa dildos har sn sugkopp i botten så att du enkelt kan fästa dem på väggen, badkaret, bordet eller kanske golvet. Detta gör att du har händerna dria till annat när du leker med din dildo.
Dildon är förmodligen den äldsta sexleksaken i världshistorien
Vi fick detta utlåtande ifrån en av de bloggare vi samarbetar med när vi frågade vad kriterierna är för en bra dildo: ”En bra dildo gör att man försummar verkliga livet, den tar liksom över”

På Sinamatic  har vi en mängd olika dildos i en mängd olika former, färger och storlekar.

Du väljer själv om du använder dem för vaginal eller anal njutning eller om du vill ha en hudfärgad och verklighetstrogen framför en lite mer konstnärligt utformad i kanske ngn trevlig färg & form, silikon är väldigt populärt!

Du kan själv välja hur du vill gå vidare efter du bestämt om du vill ha verklighetstroget eller inte, du väljer även storlek lätt och vi har allt ifrån mini dildos till stora XXL dildo, valet är helt o hållet ditt vi har något dör alla smaker & preferenser.

Dildos i silikon är flexibla, mjuka och ger en realistisk känsla

Det är bara viktigt att du tänker på att det glidmedel du väljer till en silikondildo är vattenbaserat. Använd aldrig silikonbaserat glidmedel till en dildo i silikon!
Dildos gjorda i mjuk Jelly är väldigt flexibla och du kan behandla dem lite som du vill.
En glasdildo är väldigt vacker att titta på och den är utmärkt för temperaturlekar, värm den i vatten eller kyl den i kylen, den är extremt lätt att rengöra, du kan till och med köra den i diskmaskinen!
Penetrationen med en dildo av glas blir även lite hårdare.

Sinamatic.se erbjuder en mängd olika dildos med sugkopp i basen, detta gör att det du har händerna fria till annat när du leker med dem, sätt fast dem på väggen, golvet eller kanske bordet.

När du köper din dildo är det klokt att komplettera köpet med ett glidmedel och ett rengöringsmedel för sexleksaker.

Var noga med att läsa på varje produkt vad som rekommenderas!

Detta visste du inte om dildon

Som sexleksak har dildon förekommit i flera tusen år och den första kända dildon är över 28 000 år gammal!
Den mest vanliga formen på en dildo är penisform även om vi idag har en mängd andra utformingar och utföranden, realistisk dildo kallas den om den liknar en penis. Ibland gör man även avgjutningar av porrkändisars organ,d essa görs oftast i mjuka, sköna material som Jelly eller Silikon, du känner knappt skillnaden mot äkta vara!

En dong är kort och gott en dildo med annat namn, dildo betyder på Italienska ”Dubbel glädje” och en dubbeldildo är helt enkelt gjord med två likadana eller olika ändar. Just dubbeldildo är något som man ofta jämställer med lesbiska tjejer och lesbiskt sex men man måste förstå att även hetero par, tjejer och killar använder dildos i alla former, så även dubbeldildo. Just en dubbel dildo har ofta olika storlekar på de båda ändarna så den fungerar bra för både vaginalt och analt sex, man kan även ge sig själv en fantastisk dubbelmacka på egen hand!

Ett urval av alla dildos vi har i vårt sortiment.

NEDSATT 16%
Delbetala från 115 SEK/månad
Delbetala från 132 SEK/månad
Delbetala från 89 SEK/månad
Delbetala från 89 SEK/månad
Delbetala från 112 SEK/månad
Delbetala från 151 SEK/månad
NEDSATT 17%
Delbetala från 107 SEK/månad
NEDSATT 13%
Delbetala från 124 SEK/månad