Geishakulor, Ben Wa kulor

Träna ditt bäckenbotten med geishakulor eller Ben Wa kulor som de också kallas. Kulorna är mycket enkla att använda och ni behöver inte oroa er för att köpa fel storlek.
Ben-Wa kulor är även omtyckta att använda under samlaget. Geishakulorna stimulerar både dig och din partner på ett sätt som är helt unikt.

Geishakulor som även kallas för knipkulor är ett sexhjälpmedel som du använder för att göra knipövningar, dessa kulor finns i en mängd olika material och utföranden.

De är perfekta för att träna upp din bäckenbotten och på så sätt förhindra inkontinens. Har du ett bra tränat bäcken så ger detta ofta mer intensiva och sköna orgasmer. Geishakulor elelr knipkulor är det absolut enklaste sättet för att stärka din bäckenbotten på ett enkelt sätt.

Geishakulor – information

Knipkulor finns med eller utan vibration och båda typerna hjälper dig att träna upp musklerna i underlivet för att på så sätt öka din sexuella njutning. Dessa kulor kommer åt i hela vaginan och ger dig fantastisk stimulans. De är helt olika från en dildo, massagestav eller ett ägg med vibrator eftersom de inte är penisformade, detta gör att de är ett mycket mer diskret sexhjälpmedel.

Såhär använder du dina knipkulor

Innan det är dags för action kan du på egen hand använda dessa kulor för att ha ett diskret förspel utan att din partner vet om det. Skiljer sig då knipkulor ifrån Geishakulor? Svaret på den frågan är tveklöst nej, de är samma sak fast med olika namn. Kulorna är oftast lite tyngre och har en helt slät yta.

Kulorna förs enkelt in i din vagina och sedan ska du hålla dem kvar genom att knippa med din underlivsmuskulatur, när du har bemästrat detta kan du öka svårighetsgraden genom att hoppa, först lite försiktigt och sedan mer intensivt & högre utan att de ramlar ur dig. Hur mycket rörelse klarar du av? Kan du ha dina geishakulor inne offentligt utan att någon upptäcker?

Geishakulor både stärker din bäckenmuskulatur och hjälper dig med inkontinens.

Geishakulor, knipkulor till bra pris på sinamatic.se

Geishakulor, knipkulor träna din bäckenbotten, köp geishakulor online

Geishakulor & knipkulor - ett urval ut vårt sortiment

Delbetala från 84 SEK/månad
Delbetala från 129 SEK/månad
Delbetala från 84 SEK/månad
Delbetala från 89 SEK/månad
Delbetala från 89 SEK/månad