G-punkt stav – stimulera rätt

Med en G punkt stav kan du stimulera din G punkt, (eng. Gräfenberg Spot eller G-spot), är en erogen zon som ligger mellan urinröret och den övre delen av slidans främre vägg. Om den stimuleras via slidväggen får kvinnan en känsla av att vilja urinera, detta kallas för fontänorgasm och är helt annorlunda än ”vanlig” vaginal orgasm, detta eftersom urinröret utsätts för press. En G punkt stav kommer åt perfekt och du kommer att få en härligt blöt orgasm på  nolltid

Kvinnans slida är fantastisk och i den sitter den omtalade G-punkten. Detta området är det som är mest mottagligt för stimulans med en G punkt stav. Att bli smekt här är förknippat med fantastisk njutning och man kallar orgasmer som man får med en g punkt stav för den tredje orgasmen.

En G punkt stav har en form som lätt hittar sig fram till din erogena zon och som ger dig en stimulans som du aldrig hade kunnat drömma om. De flesta sådana här g-punkt vibratorer har en kraftfull mptpt som du steglöst ställer in hastigheten på.

De finns även i ett flertal olika färger och material. Du kan själv välja om du önskar din stac i silikon, ABS eller kanske metall. Utförandet varierar men de har alla gemensamt att de träffar din G-punkt perfekt och därför är de oftast lite vinklade.

Köp din g punkt stav online på sinamatic.se

Vi levererar snabbt och i diskret förpackning. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor du kan ha och du når dem på info@sinamatic.se

Sinamatic.se säljer billiga sexleksaker online.
Läs mer under våra leveransvillkor

G punkt stav online | billiga sexleksaker på sinamatic.se

Ett urval av G-punkts stavar

Delbetala från 184 SEK/månad
Delbetala från 184 SEK/månad
Delbetala från 120 SEK/månad
Delbetala från 107 SEK/månad
NYHET
Delbetala från 93 SEK/månad
Delbetala från 107 SEK/månad
Delbetala från 102 SEK/månad
Delbetala från 111 SEK/månad