Buttplug & analplugg i silikon, glas, metall – med diamant

Vi älskar buttplugs och har många olika varianter. En buttplug eller analplugg i glas eller stål väger lite extra och just vikten ger extra stimulans. När man använder en buttplug är det viktigt att den sitter på plats och alla våra buttplugs är utvalda efter form och funktion. Använd din buttplug på egen hand eller tillsammans med din partner. Buttplug med diamant blir mer och mer populärt och hos oss hittar du ett stort urval av just dessa.

Välj själv om du vill ha en guldfärgad, silver eller anodiserad buttplug med diamant.

Vi ser en helt ny trend som växer sig starkare hela tiden, att ha en buttplug är inne!

det är inte bara extra njutning utan det är även en naturlig accessoar för många. Vi försöker hela tiden hitta nya snygga produkter av hög kvalitet som håller måttet både visuellt och för fysisk njutning.

Vare sig du väljer en analplugg i gummi eller i stål så kan du läsa mer om den på produktsidan där du hittar information om tjocklek, längd, omkrets och diameter.
Du kan även läsa dig till vilket glidmedel som gäller för den produkt du är intresserad av, rent generellt kan man säga att du ska använda vattenbaserat glidmedel för de flesta av våra produkter även om de i stål & glas klarar av silikonbaserat glidmedel.

Hos oss kan du köpa en billig buttplug

Vi har ett gediget urval av buttplugs och som med allt annat hos oss är det kvalitet som gäller, både vad gäller design och funktion.

Såhär använder du en buttplug

Buttplugs finns i många olika storlekar, utföranden, färger och modeller. Har du aldrig testat innan kanske du ska börja med en buttplug modell lite mindre, på varje produkt kan du läsa mer om längd, omkrets och diameter på den buttplug du är intresserad av. I takt med att du blir mer erfaren kan de större pluggarna blir mer och mer intressanta.

Vi vill även passa på att avliva en populär myt

Din ringmuskel blir INTE förslappad av att använda buttplugs, givetvis förutsätter detta att man är försiktig och använder rikligt med glidmedel, vid alla anala lekar är stress något man bör undvika helt för att undvika skador.
De flesta upplever dessa produkter som otroligt sköna och även män kan med fördel använda buttplugs då de stimulerar prostatan på ett väldigt skönt sätt.

På sinamatic.se hittar du en mängd sexleksaker, vi levererar snabbt och i ett diskret paket. ingen kommer att veta att du köpt sexleksaker online. Har du frågor så kontakta gärna vår kundtjänst på info@sinamatic.se

Buttplug, köp online - snygga buttplugs i gummi, glas, metall, med eller utan vibrator

Buttplug - ett urval ur vårt sortiment

- 28%
Det ursprungliga priset var: 399kr.Det nuvarande priset är: 286kr.
- 37%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 188kr.