Analkulor är perfekta för anal stimulans & anala lekar

Analkulor för både nybörjare & erfarna

Är du ny på det här med analsex och anala lekar så ska du definitivt testa analkulor. Dessa kommer i ett flertal olika utföranden och färger. Den vanligaste modellen är nog analkulor i silikon som sitter på ett ”snöre” i just silikon. De kan liknas vid ett pärlband och du väljer själv vilken färg som passar dig bäst

Analkulor i olika storlekar

Du kan själv välja storlek, det finns både små och stora analkulor, från små till riktigt stora. Det är inte helt ovanligt att man har både små och stora kulor på samma sexleksak för analt bruk. Är du inte van vid anal stimulans så kan du börja med den mindre storleken och sedan jobba dig upp till de större analkulorna. Använd alltid glidmedel när du leker med dessa leksaker, på varje produkt ser du vilken typ som rekommenderas.

Analkulor ger mer intensiva orgasmer

Du kan använde dem för att öka intensiteten i din orgasm och det gör du enklast genom att föra in dem, försiktigt och me dmycket glidmedel, i analen. När du sedan är nära orgasm eller har börjat komma så drar du ut dem, här får du prova dig fram, vissa gillar att mand rar ut dem sakta, en och en, andra föredrar att mand rar ut alla samtidigt och kommer då i himlastormande orgasmer.

För att vara säker på att du får de leksaker som är perfekta för just dig så ta god tid på dig och kom ihåg attd et är aldrig en dålig idé att köpa ett bra rengöringsmedel för sexleksaker. Speciellt om de är för anal stimulans, ett bakteriedödande medel är då det fräschaste.

Vi levererar dina sexleksaker snabbt och i ett diskret paket, hos oss hittar du marknadens lägsta priser och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Detta gör du enklast på info@sinamatic.se

Vi svarar normalt inom 24h

Analkulor i silikon, metall eller plast

Analkulor - ett urval ur vårt sortiment