Lev ut din fantasi med en sexig skoluniform

Lev ut din fantasi med en sexig skoluniform

Rollspel kan vara ett lusthöjande inslag i sexlivet. Att klä ut sig med en sexig skoluniform och få smisk över katedern av den heta läraren eller bli tillrättavisad av rektorn efter att ha varit stygg är våta drömmar för många. Att få leva ut sina fantasier med hjälp av sexleksaker för par exempelvis utklädnad är härligt både i sexuella sammanhang och andra. Oavsett om du är dominant eller undergiven så finns det en plats även för dig i rollspelets härliga värld!

Rollspela med en sexig skoluniformSexig skoluniform

Det finns flera olika typer av rollspel man kan prova men en av klassikerna är lärare – elev eller rektor – elev där man gärna använder sig av en sexig skoluniform. En sexig skoluniform är helt enkelt en variant av en vanlig skoluniform fast lite mer avklädd och sensuell. Oftast består dräkten av en kort kjol och en sexig överdel som endast täcker brösten. Ibland ingår även knästrumpor, bh och stringtrosor i paketet. Vad som är en sexig skoluniform avgör egentligen bara du själv och en del vill även komplettera sin outfit med glasögon, kavaj, slips, hängslen eller liknande. Är det mer naughty schoolgirl ni vill åt kanske det även är läge att lägga till en piska eller några leksaker på listan?

- 18%

Bär din skoluniform på kontoret

Rollspel kanske känns lite läskigt till en början men när ni väl kommer in i det så blir det mer avslappnat. Det som är viktigt att tänka på är att båda måste vara överens och känna sig bekväma i leken. Är man en av dem som tänder på skoluniformer och vill testa ett rollspel med en sexig skoluniform kan man ta leken vidare på flera sätt. För att få ett så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att ni antingen rollspelar på en verklighetstrogen plats, exempelvis ett kontor, eller bygger upp ett litet klassrum/kontor hemma. Ni behöver såklart inte köpa in en massa möbler men att skapa stämning i er omgivning kompletterar rollspelet och den sexiga skoluniformen och får det att kännas mer “på riktigt”.

- 16%
- 18%

Vanliga frågor om Sexiga skoluniformer

Jag vill testa rollspel men hur börjar man?
Det första steget är att ta reda på vad du vill rollspela inom. Vad är det som tänder dig och er? Har ni några fantasier ni länge velat leva ut men aldrig vågat testa? Det första steget är att prata om det och efterhand att ni bestämt er för att testa kan ni tillsammans titta på hur ni ska lägga upp det, om ni ska köpa någon dräkt och så vidare.

Jag vill att min flickvän ska bära en sexig skoluniform, hur säger jag det till henne?
Börja med att föreslå det på ett fint sätt och titta sedan tillsammans på nätet vad det finns för utbud. Förklara också varför du vill att hon ska ha en sexig skoluniform på sig. Vad är det du tänder på och hur kommer det få dig att känna om hon har en på sig?

Hur blir jag mer bekväm med rollspel?
Precis som med allt annat så är rollspel någonting man får träna på. Det bästa man kan göra är att slappna av och inte ta det för allvarligt. Ett rollspel ska vara kul och avslappnat.

Vad ingår i en sexig skoluniform?
Sexiga skoluniformer säljs i olika formationer. En del innehåller allt från strumpor och underkläder till accessoarer som slips, glasögon med mera. Andra innehåller endast kjol och sexig topp. Läs mer i produktbeskrivningen för att se exakt vad du får.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.