Massagestaven – en given partner för alla tillfällen

Massagestaven - en given partner - läs vår guide

Att ha sex och få orgasmer är både härligt och nyttigt. Orgasmer frigör hormoner och endorfiner som gör att man blir gladare och får mer energi. Har du en partner har du förhoppningsvis redan en massa härliga intima stunder men bara för att du är singel ska du såklart inte behöva vara utan. En massagestav är perfekt att använda både tillsammans med din partner och på egen hand. Det är ingenting konstigt att använda sexleksaker och en massagestav finns numera i nästan varje kvinnas hem. Dildon har funnits i cirka 28 000 år så att människor använt vuxenleksaker för stimulans är inget nytt. Klicka hem en av våra massagestavar och få en riktigt skön stund!

MassagestavarTill Massagestav

- 28%
- 27%
- 18%
- 26%
- 35%

Olika sorters massagestavar

Det finns flera olika typer av massagestavar och vi erbjuder ett stort urval av dessa. En massagestav är i grund och botten en stav du använder till penetration men det finns även massagestavar som har vibration så den fungerar lika bra att använda endast på klitoris. Massagestav med vibrator är en av våra storsäljare och något som många uppskattar. Det brukar leda till intensiva orgasmer och härliga upplevelser. Några exempel på de olika typer av massagestavar som finns är bland annat:

  • Massagestav med g-punktsstimulans som innebär att massagestaven är utformad på ett visst sätt med en lite böjd topp för att komma åt din g-punkt. Dessa finns med och utan vibrator som samtidigt stimulerar din klitoris.
  • Massagestav med dubbelstimulans som är en massagestav för både vaginal och anal stimulans samtidigt.
  • Vattentät massagestav för dig som tycker om att använda din massagestav i duschen eller badet.
  • Smart massagestav som du kopplar upp mot en app och styr i telefonen. Använd den själv eller ge över kontrollen till någon annan.

Massagestavar för G-punkten

- 28%
- 60%
- 58%
- 40%
- 51%

Massagestavar för män

En massagestav fungerar inte endast för kvinnor. Det finns både speciellt utformade massagestavar för män och massagestavar som passar båda. Många män njuter av anal stimulans och framförallt att stimulera p-punkten (prostatan). En massagestav för män är perfekt att börja med om man är nyfiken på hur det känns. Massagestavar för prostatastimulans ökar mer och mer i popularitet.

Massagestavar för män

- 40%
- 36%

Vanliga frågor när man ska köpa massagestav

Vilken massagestav ska man ha?
Det finns otroligt många massagestavar att välja mellan idag så det svåra blir att välja ut vilken man vill testa först! Eftersom de flesta massagestavar skiljer sig i form, färg, storlek, vibration och så vidare så är det bästa att läsa på om vad som finns i sortimentet. Vill du ha starka vibrationer är en massagestav som kopplas in i eluttaget istället för en batteridriven att föredra.

Var köper jag en massagestav?
Sexleksaker och massagestavar finns att köpa på många ställen. Bland annat här hos oss! Vi har ett stort utbud av njutningsfulla leksaker, allt från vibratorer och dildos till massagestavar och analleksaker. Du kan köpa sexleksaker med fri frakt.

Hur rengör jag min massagestav?
För att din leksak ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du rengör den ordentligt mellan gångerna. Detta dels för hållbarheten, dels för att inte sprida bakterier så du blir sjuk. Det finns speciella rengöringsmedel för sexleksaker. Vilken du ska ha beror på vilket material din stav är tillverkad av.

Vilket glidmedel passar min massagestav?
Precis som när det gäller rengöringsmedel så är det olika vilket glidmedel du ska använda till din massagestav beroende på materialet. Vattenbaserat glidmedel är att rekommendera då det är ett naturligt glid som inte förstör vare sig sexleksakerna eller påverkar den naturliga bakteriefloran. Läs mer om vilket glidmedel du bör använda till just din massagestav i specifikationen för din leksak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.