Guide till förspel

Guide till förspel på Sinamatic.se

Bästa förspelet

Det bästa förspelet är lika härligt som finalen

Du vet hur det är när både du och din partner är sugna på sex och egentligen vill ni inte alls vänta. Tänk då att ni faktiskt gör det ändå. Kanske bygger ni upp spänningen mellan er under en hel dag för att äntligen landa i ett orgasmmaraton på kvällen, eller så låter ni förspelet vara tills ni verkligen inte kan vänta mer. Förspelet kan vara minst lika härligt som själva målet och med det bästa förspelet förbereder du både henne och honom på riktigt bra sex. En del kvinnor har svårt att få orgasm och då kan det vara bra att lägga lite extra tid på ett bra förspel som får henne att slappna av och bli riktigt upphetsad. Det är såklart precis lika trevligt för honom med ett långt förspel där han får känna hur lusten och spänningen ökar för varje minut.

Se alla massageoljor här

Ett bra förspel leder till bättre sex

Många drömmer om det bästa förspelet. Att låta det ta tid och utforska varandras kroppar innan man slutligen går hela vägen. Att ha sex kan vara något av det bästa som finns om det görs på rätt sätt. En av hemligheterna till att få sexet sådär magiskt bra är att börja långsamt och ge tid till att ha det absolut bästa förspelet. Ju bättre förspelet är desto bättre bli sexet när ni äntligen får ge er hän till det ni båda väntat på. Ett bra förspel är dessutom A och O för att hon ska bli ordentligt våt vilket ger er båda mycket högre njutning. Men vad är då det bästa förspelet och hur går det till? Vi delar med oss av våra 5 bästa tips på hur du uppnår det bästa förspelet!

Se alla vibrerande trosor här
- 25%
Det ursprungliga priset var: 999kr.Det nuvarande priset är: 749kr.
- 21%
Det ursprungliga priset var: 999kr.Det nuvarande priset är: 789kr.
- 26%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 595kr.
- 26%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 595kr.
- 26%
Det ursprungliga priset var: 799kr.Det nuvarande priset är: 595kr.

5 tips för det bästa förspelet:

  1. Bygg upp förspelet under en hel dag

Skicka snuskiga sms eller erotiska noveller till din partner som berättar vad du vill göra eller vad du vill att hen ska göra med dig. Det är upphetsande både för den som tar emot meddelandet och den som skickar det. Visst är det en ganska härlig tanke att din partner sitter och längtar efter dig på jobbet? Det väcker den sexuella fantasin som är viktig för både det bästa förspelet och bra sex.

  1. Se en erotisk film tillsammans

Antingen kan ni titta på en film där ni kopierar det ni ser eller så väljer ni något som ni båda blir upphetsade av och tittar tills ni inte kan stå emot mer. Under tiden ni tittar på filmen kan ni bestämma att ni har ett strikt förbud mot att röra varandra eller så smeker och pillar ni samtidigt men utan att låta den andra komma.

  1. Utforska din partners kropp

Förmodligen har du redan hittat din partners mest erogena zoner och vet precis hur du får igång hen. Vet du inte ännu så är det bästa förspelet att helt enkelt ta reda på det! En av de mest känsliga nerverna vi har i kroppen ligger på toppen av innerlåret. Den är oerhört känslig och en kyss eller smekning där ger indirekt stimulans av könsorganet. Andra erogena zoner som höjer den sexuella stämningen avsevärt är ofta kyssar i nacken, på halsen, på brösten, i ljumsken och i knävecket.

  1. Värm upp med massage

Massage är alltid en bra idé för att uppnå det bästa förspelet. En värmande och avslappnade massage med härliga oljor som får din partner att glömma bort all stress. Ge en helkroppsmassage där du går så nära könsorgan och bröstvårtor som möjligt men utan att röra eller fokusera på en bröstmassage som kommer göra henne galen av åtrå. Du kan även testa att massera könsorganen med en olja som värmer, kyler eller får det att pirra till lite extra.

  1. Använd sexleksaker

Att använda sexleksaker vid ett förspel är ofta väldigt trevligt. Använd en leksak på dig själv och låt din partner titta på eller låt din partner ta kontrollen och använda den på dig. Låt en klitorisvibrator ta henne nästan hela vägen till klimax och precis när hon är på väg att komma så tar du bort den. Upprepa detta ett par gånger så kommer ingen av er att kunna stå emot varandra särskilt länge.

Se alla sexleksaker för par här
- 17%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 249kr.
- 21%
Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 235kr.
- 34%
Det ursprungliga priset var: 659kr.Det nuvarande priset är: 435kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.