Test av piskor för Bondage & BDSM

test av Sexpiska

Jag testar piskor för Bondage & BDSM

Piskor kan jag inte ha för många av.

Jag har testat två olika varianter, en liten som är perfekt att ha med sig tex på resan och en lite större som kräver skicklighet! Att bli piskad av sin sexpartner kan vara ett spännande inslag i akten. Jag äger många piskor och tycker det är kul att variera.

Den lilla piskan är lätt att använda och ger en härlig svidande smärta. Jag upplever att nivån på smärtan inte är så jättehög vilket gör att piskaren kan piska ganska hårt. Allt sker såklart i samtycke och det är viktigt att kommunicera men jag tycker den är enkel och bra, särskilt till nybörjare. Den är liten och perfekt om en vill ha med sig den på resan tex. Den tar väldigt lite plats.

Den större kräver lite mer skicklighet. Extremt noga med kommunikationen då denna känns lite mer. Användaren bör öva lite innan den används i en lek. Den är ca 60cm lång så viktigt att en lär sig att kontrollera den. Piskan kan användas till både mjuka smekningar och hårda slag. Hur den känns beror mycket på hur piskan landar på kroppen. Landar bara toppen känns den ungefär som den lilla piskan jag har testat men landar den en längre bit upp på piskan så känns den ganska rejält! Perfekt till de lite mer hårdare lekarna.

Du hittar den lilla piskan Cat O’Nine Tails – Limited Edition här >>

Du hittar den stora piskan The Snake Whip här >>

Piskor för bondage & BDSM

- 50%
- 38%
- 21%
- 24%
- 14%
- 14%
Se alla piskor för bondage & BDSM här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.