Hooked on a feeling – jag testar en analkrok

Emelia testar en analkrok

Anala leksaker är ju verkligen en favorit hos mig, bland annat analkroken. Jag har nu testat en ny variant med tre kulor istället för en kula som är den vanligaste modellen. Är en nybörjare så rekommenderar jag en krok med en kula. Har ni inte testat en sådan så gör det! Till den här analkroken testade jag även ett rött rep som är hur läckert som helst. 

Hur jag använde den:
Jag lät min sexpartner sätta i den efter en hel del förspel med mycket glidmedel. Eftersom kroken är i stål så är det fritt fram med silikonbaserat glid som också är det bästa glidet när det kommer till analsex. Som alltid så ska en vara försiktig och ta det varsamt när saker ska in där bak.

Ett tips är att låta din sexpartner trycka in en kula i taget som en del av förspelet. Ligg på mage och njut av att en kula förs in, sedan två, sedan dras en ut osv osv. Jag tyckte det var riktigt skönt att leka med kulorna på analkroken på de sättet innan hela fördes in. När den sedan satt på plats så tog min sexpartner repet igenom öglan på kroken och band fast mina händer bakom ryggen.

Jag stod sedan på knä med kroken i mig och händerna fastbundna samtidigt som jag gav oralsex.
Ibland behöver det inte vara mer avancerat än så!

 

Kolla in våra analkrokar

Se alla analkrokar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.