Vanilj är gott!

Vaniljsex - Emelia bloggar om sex på Sinamatic.se

Sex i en kärleksrelation är inte alltid vilt och galet och även om jag gillar hårt och kinky så uppskattar jag även det vi kallar för “vaniljsex”. Mycket kyssar och hångel, smekningar här och där och bara fokus på att ge njutning och kärlek till varandra.

Ordet vaniljsex används ofta när någon ska beskriva att ett sex varit dåligt, tråkigt och vanligt.
Sex i en kärleksrelation är inte alltid vilt och galet men det behöver inte vara tråkigt för det. Om en upplever att sexet börjar bli tråkigt och lusten dalar så finns det mycket att testa som kryddar till saker och ting utan att ta fram avancerade grejer.

Sexleksaker för par

- 30%
- 26%
NYHET
- 38%
295kr
- 15%
Se alla sexleksaker för par

Missionären tycker jag är lite underskattad ibland och den går ju faktiskt att förbättra på många olika sätt.
Det gör mycket skillnad att lägga en kudde under rumpan eller lägga upp benen på sexpartnerns axlar och om en gillar analsex så är den en underbar ställning att ha det i!
Det jag gillar mest med missionärsställningar är att jag och min partner kan kyssas mycket och titta på varandra. Ögonkontakt tycker jag är väldigt eggande. En annan ställning som jag också tycker om är skeden som kan bli riktigt het genom kyssar i nacken, smek av bröst och rumpa. Den är också mycket skön om en vill ha analsex!

Andra kryddor:
Dirty talk – Behöver inte låta tillgjort som många tror utan det kan räcka med att säga “ta mig” eller “vad god du är”.
Titta på porr tillsammans – Leta upp något ni båda tycker är sexigt att titta på. Perfekt till förspelet.
Duscha tillsammans – Tvåla in varandras nakna kroppar är ju hur mysigt som helst och kan vara starten på något ännu mysigare.
Ha sex framför en spegel – Att se sig själv ha sex kan vara väldigt upphetsande.
Onanera tillsammans – Både sexigt och lärorikt. Du ser exakt vad din partner tycker om.
Använda sexleksaker för par – Roligt och spännande.
Sms – berätta era fantasier och önskningar och egga upp varandra under dagen.
Massage – Avslappnande och kravlöst

Vaniljsex - Emelia bloggar om sex på Sinamatic.se

Erotisk massage

Massage är något jag uppskattar väldigt mycket, särskilt erotisk massage. Det är en mysig och skön stund utan några som helst krav. Fokuset ligger bara på avslappning, kärlek och njutning. Det behöver inte heller alltid leda till fullbordat sex. Planera in massagen och stäng ute omvärlden och fokusera bara på varandra.
För att komma i stämning kan en tända ljus i sovrummet, kanske tända rökelser eller doftljus. Det kan vara bra att skydda sängkläderna från massageolja/glidmedel/kroppsvätskor så lägg ett lakan eller dylikt över. Handdukar är bra att ha till hands som kan användas för att avlasta knä och nacke men även för att torka av ev. överflödig olja. Klipp och fila naglarna så det inte finns risk att ni river varandra och duscha så ni är rena. Ta reda på din sexpartners gränser och vad den gillar. Kommunikation är guld.

När det kommer till massageolja så finns det mycket att välja på. Till honom tycker jag att det enkelt att välja men när det kommer till massage till henne så bör en tänka på att oljan inte innehåller parfym eller andra irriterande ämnen, särskilt om en har en känslig fitta. Detta gäller såklart bara om det förekommer massage av blygdläppar och smek av insidan men det kanske inte är så roligt att avbryta och gå och tvätta händerna för att kunna fortsätta där nere så därför tycker jag att en kan använda ett riktigt bra silikonbaserat glidmedel istället (som går att massera med) eller mandelolja/jojobaolja som också är ganska skonsamt. Värm gärna oljan innan genom att lägga flaskan i varmt vatten eller värma upp det mellan dina händer innan du börjar massera. Tänk också på att vara närvarande och ha kontakt med kroppen under hela massagen.

Massage

- 40%
- 17%
- 21%
- 17%
Se alla massageoljor

Vaniljsex - Emelia bloggar om sex på Sinamatic.se

Massage till honom

  • Låt din partner lägga sig naken på mage och börja med långa rörelser från fötter till rumpa med flat hand för att få igång blodcirkulationen. Gör rörelsen i en åtta. Gör sedan samma sak med rygg och axlar.
  • När han är uppvärmd så koncentrera dig på en kroppsdel i tagen och fokusera på att ge varje centimeter av hans kropp uppmärksamhet (glöm inte bort insida lår, knäveck, rumpan, nacke osv).
  • När du ska massera ryggen så sätt dig gränsle naken på hans rumpa så han känner din fitta mot hans hud.
  • Om han gillar anal stimulans så kan du massera rumpan och gå längre och längre in mot anus med dina tummar men massera/smek bara, penetrera inte. Låt han få vänta på det om han gillar det.
  • Be han sedan lägga sig rygg och gör samma sak där – börja med långa rörelser för att få igång blodcirkulationen och låt han titta på din nakna kropp.
  • Massera sedan fötterna, benen, ljumskarna (hoppa över kuken), mage, bröst, axlar, armar och händer. Sitt gränsle över honom när du masserar hans bröst och gnid lite lätt din fitta mot hans kuk.
  • Massera sedan ner mot hans lår igen och bearbeta lårens insida och rör dig närmre och närmre hans kön. Om du tänker att du vill använda din mun senare så skifta från olja till smaksatt glidmedel nu, helst ett med bra glid som håller länge.
  • Massera hans ljumskar och lägg sedan hans pung i din hand och andas varmt mot den, gå nära med läpparna så du bara precis nuddar till och använd din andra hand till att börja massera hans kuk.
  • Ta försiktigt bort din hand från hans pung och börja massera kuken nerifrån och upp med dina tummar i små cirklar. Börja sedan massera med båda händerna samtidigt – en hand under och en över med ett fast grepp och rör dem upp och ner långsamt.
  • Håll koll på hans andning, stön, blickar och lär dig tolka hans signaler så du vet om du ska ta hårdare/mjukare.

Sen kan det går hur som helst. Antingen fortsätter du såhär tills han kommer eller börjar du slicka och suga hans kuk och kanske penetrerar hans anus eller så sätter du dig gränsle på hans kuk och rider honom eller avslutas det i kramar och hångel. Det går sällan att bestämma hur massagen ska sluta på förhand.

Den här typen av massage tycker jag ska ta tid. Massera alla kroppsdelar länge och vänta med att ta direkt på könet. Massera och smek runt om så din partner får längta efter det.

Vaniljsex - Emelia bloggar om sex på Sinamatic.se

Vaniljsex - Emelia bloggar om sex på Sinamatic.se

Vattentäta sexleksaker

- 29%
- 12%
- 22%
- 47%
199kr
- 20%
Se alla vattentäta dildos

En tanke om “Vanilj är gott!

  1. Rosa says:

    Älskar detta inlägget! Ibland blir jag så trött på att sex ska vara så vilt och kinky hela tiden. Vad hände med vanligt kärleks sex liksom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.