BDSM del 3 – tips och tricks

Emelias BDSM Skola del 3

Jag hoppas att ni har blivit lite klokare på vad bdsm är men glöm inte att det jag skrivit om är bara toppen av isberget. Det finns hur mycket som helst att lära sig och att läsa om och jag rekommenderar att en läser på ordentligt om nyfikenheten finns att testa det.

Behöver bdsm vara så brutalt och skrämmande som det ibland framstår som? NEJ!
Lekarna och hur maktförskjutningen ser ut är helt upp till er.

Många tänker på smärta när de hör ordet bdsm men en lek behöver inte innehålla det.
Jag förknippar bdsm med psykisk dominans. Att jag inte bestämmer eller har någon makt, att jag måste lyda och göra vad den dominanta säger att jag ska göra.

Exempel på när psykisk dominans ger uttryck kan vara

 • titulering (den dominanta: ägare, master mm, den undergivna: det/det, slav, slyna, hora mm)
 • orgasmkontroll
 • verbal förnedring/skam
 • klädsel (den dominanta bestämmer vad den undergivna ska ha på sig)

Kläder perfekta för BDSM

- 30%
NYHET
- 19%

Men om en är intresserad av att introducera smärta i leken så är det här några av mina favoritredskap:

 • Handen – det bästa redskapet enligt mig själv, kan bla. utdela smisk och örfilar. Handen kan även användas till strypsex men jag rekommenderar inte det då det är mycket farligt. Hur kunnig någon än påstår sig vara så tycker jag att en ska avstå men vill en ändå testa det så läs på ordentligt så du är medveten om riskerna. Men att ha en hand lätt runt halsen tycker jag är mycket sexigt och upphetsande.
 • Ridpiska – den snyggaste piskan tycker jag. Väldigt upphetsande att använda på fittan genom smek och snabba, lätta rapp.
 • Rotting – gör riktigt ont och lämnar lätt röda streck, men vem älskar inte en randig, nyslagen rumpa? Jag älskar det!
 • Bälte – är det redskapet som gör mig mest “rädd”. När det kommer fram vet jag att jag har varit riktigt olydig.

Snygga sexpiskor

- 34%
- 14%

Övriga favoritredskap:

 • Magic wand – den absolut skönaste sexleksaken som finns. Orgasmgaranti! Den passar väldigt bra till lekar som innehåller orgasmkontroll dvs din sexpartner har makten över om du får komma och bestämmer när du ska komma och lyder du ej utdelas straff. Satsa på en i större modell!
 • Analkrok –  som ordet säger, en krok som sätts in därbak med skaftet längs ryggen. I slutet finns en ögla där du kan sätta i ett rep (blir ungefär som ett slags koppel). När din sexpartner drar i repet så känner du det. Den kan även användas vid upphängningar av olika slag. Jag tycker det är otroligt upphetsande och sexigt.
 • Rep och handbojor – vem älskar inte att bli fastbunden?
 • Koppel – väldigt sexigt att använda under tex en avsugning. Din sexpartner kan dra i kopplet så att du kommer närmre med ditt huvud = du suger djupare.
 • Sexiga kläder – kryddar verkligen till det!

Safe play! 

Analkrokar & Magic Wands

- 23%
- 10%
- 25%
- 29%
- 26%
- 15%
- 18%

En tanke om “BDSM del 3 – tips och tricks

 1. Mr. BE says:

  Intressant läsning och bra info. Jag trodde det bara var smärta i bdsm men denna läsningen fick mig att ändra uppfattning, spännande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.